Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels Trends

Speel gratis Ticket to Ride!

Speel gratis Ticket to Ride! 3 juni 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Speel gratis Ticket To Ride - Blijf Thuis

Ticket to Ride is een bordspel dat door miljoenen mensen wordt gespeeld. En helemaal in de coronaperiode vloog dit bekende bordspel over de (virtuele) toonbank! Ken je het bordspel Ticket to Ride nog niet, dan hebben we goed nieuws. Asmodee maakt het mogelijk om gratis Ticket to Ride te spelen.

Speel gratis Ticket to Ride

Allereerst onze complimenten aan Asmodee, want gedurende de afgelopen maanden hebben ze voor veel van hun spellen een gratis Print & Play versie op de markt gebracht. Zo kan iedereen thuis op een eenvoudige manier kennis maken met heel veel leuke spellen, bekijk hier alle Print & Play spellen. Dit keer is het de beurt aan het populaire Ticket to Ride.

Ticket To Ride - Blijf Thuis

Ticket to Ride – Blijf Thuis is de nieuwe release van Asmodee en het is een snelle en gratis Print & Play versie van het bekende bordspel. En zoals Print & play al zegt, het is een kwestie van printen en spelen. Let op: je hebt de basisversie van het bordspel nodig! In deze versie van het spel neem je de rol aan van één van de vier gezinsleden die zal strijden om de dagelijkse klusjes in huis te voltooien. Dit zorgt gegarandeerd voor mooie familiemomenten rondom de spellentafel.

Wat doe je eerst? Ga je eerst van je slaapkamer naar het bureau voor de administratie of is jouw eerste stop bij de koelkast? Het idee van het gratis Ticket to Ride bordspel is hetzelfde als het originele bordspel de insteek is alleen net iets anders.

Als uitgever van bordspellen zetten we ons in om mensen te helpen en plezier te hebben terwijl ze thuis blijven. We zijn meteen aan dit project begonnen met de start van de lockdown, waardoor ik de kans kreeg om thuis bezig te blijven dankzij het testen van deze uitbreiding.

Adrien Martinot, hoofd van het thuis-testen

Om het gratis Ticket to Ride bordspel thuis te spelen heb je een schaar, plakband en een versie van het Ticket to Ride basisspel nodig. De Blijf Thuis versie download je gratis op de website van Asmodee.

Over Ticket to Ride

Je hebt er hier misschien al vaker over gelezen. Wij zijn namelijk fan van dit toffe bordspel, lees hier onze review! Ticket to Ride is een bordspel voor 2 tot 4 spelers en duurt 20 tot 40 minuten. Je hebt een basisversie welke nodig is voor de uitbreidingen, maar je hebt bijvoorbeeld ook Ticket To Ride New York wat weer een kortere versie is van het originele spel, deze versie duurt vaak ongeveer 15 minuten. Zo is er voor iedereen wel een leuk Ticket to Ride spel te vinden!

Ga jij de gratis Ticket to Ride – Blijf thuis versie downloaden?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.