Baby en Peuter Reviews Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

SmartMax My First Pirates | Review

SmartMax My First Pirates | Review 16 juli 2023Leave a comment
My First Pirates

Nadat Lynn (1,5) de My First People van SmartMax had getest en dit een groot succes bleek, leek het mij ook leuk om de My First Pirates editie te testen. En ik kan alvast verklappen, ook dit is een succes.

My First Pirates

My First Pirates is een editie van de My First collectie van SmartMax. SmartMax is een merk met magnetisch speelgoed voor kinderen van 1 tot 5 jaar. My First is voor kinderen vanaf 12 maanden. Dit zijn vooral diertjes en poppetjes. De dieren en poppetjes bestaan uit meerdere onderdelen die door magneten op elkaar kunnen worden gezet. Er kan eindeloos mee gevarieerd worden, doordat alles op elkaar past.

My First Pirates is vanaf 1,5 jaar en de doos bevat 2 poppetjes, een schip/eiland en een vlaggenmast/palmboom. De piraat en het bemanningslid zijn de poppetjes en die kun je op verschillende manieren gebruiken. Je kunt ze bijvoorbeeld op het schip zetten, dat wanneer je het omdraait een eiland is. De vlaggenmast die op het schip staat, kun je ook gebruiken op het eiland. Alleen dan haal je de vlag eraf en zet je de palm erop. De mast/boom kun je helemaal uitrekken en weer klein maken, zodat je zelf de lengte kunt bepalen. Op het moment dat Lynn dit doorhad, was ze hier lang zoet mee.

Wat vindt Lynn?

Deze editie is wel echt anders dan de My First People editie. Dit komt, omdat er bij de Pirates van alles extra bijzit. Het draait niet alleen om de poppetjes, maar je kunt er nog van alles omheen bouwen als het ware. Lynn zet de poppetjes eerst op de boot, om ze vervolgens op het eiland te laten staan. De bovenkant van de boot/onderkant van het eiland is een soort deksel en deze kan er dan ook af. Dit vindt ze ook geweldig om te doen. De poppetjes zet ze op verschillende manieren in elkaar en ze kan hier echt leuk mee spelen. Het prikkelt haar fantasie merk ik en door de verschillende onderdelen kan ze hier best lang zoet mee zijn. Al met al, een groot succes.

Meer SmartMax? Lees hier de review van My First Tractor Set van SmartMax.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.