Baby en Peuter Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

SmartMax My First People | Review

SmartMax My First People | Review 11 juli 2023Leave a comment
My First People

Ik had SmartMax al eens voorbij zien komen bij een vriendin. Zij had voor haar zoontje de safari dieren gekocht en mijn dochter Lynn (1,5) vond die ook altijd erg leuk als ze daar op bezoek was. Toen mij werd gevraagd of ik de My First People editie wilde reviewen, zei ik direct ja. Ik was benieuwd of Lynn deze net zo leuk zou vinden.

SmartMax

Eerst even iets over SmartMax. SmartMax is een merk met magnetisch speelgoed voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Voor kinderen vanaf 12 maanden, is de My First collectie geschikt. Dit zijn bijvoorbeeld dieren, voertuigen of poppetjes. De sets bestaan uit meerdere magnetische onderdelen die op verschillende manieren op elkaar passen. Zo kan het kind kennis maken met magneten en zelf al dingen bouwen.

Vanaf 18 maanden heb je de Build en Play collecties. Het principe is hier hetzelfde, je bouwt ook met magneten een figuur. Alleen is dit net iets moeilijker.

My First People

Wij hebben de People editie van de My First lijn getest. In de doos zitten 4 verschillende poppetjes: een kok, een boswachter, een bouwvakker en een brandweerman. Elke poppetje bestaat uit drie delen: een hoofddeksel, een hoofd en een lijf.

Doordat alle poppetjes uit drie verschillende delen bestaan, kun je verschillende combinaties maken. Zo kun je de kok een brandweerhelm opdoen en de bouwvakker een boswachtershoed. Je kunt eindeloos variƫren en dit maakt het erg leuk. Het is goed voor hand-oog coƶrdinatie staat op de site van SmartMax en dat geloof ik inderdaad wel. Lynn is er vaak geconcentreerd mee bezig en probeert de gezichtjes recht te zetten.

Wat vindt Lynn?

Lynn vindt de poppetjes heel leuk om mee te spelen. Ze snapt goed hoe het in elkaar moet en ze kan minutenlang zoet zijn met het op en van elkaar afhalen van de onderdelen. De hoofdjes kunnen natuurlijk rollen en ook dit is een spelletje in haar ogen.

De SmartMax My First People is hier een groot succes. Zoiets had Lynn ook nog niet, dus het is allemaal nieuw. Ze kijkt er dagelijks naar om en ik denk dat het ook nog lang leuk zal blijven.

Lees hier meer over My First van SmartMax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.