Speelgoed van het Jaar 2019 Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Spellen en Puzzels Trends

SmartGames: Coral Reef & Color Catch

SmartGames: Coral Reef & Color Catch 10 mei 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Smart Games spellen

Nieuwe leerzame spelletje, die delen we graag met je! En bij SmartGames hebben ze weer een aantal spellen uitgebracht. En als ze net zo leuk zijn als Squirrels Go Nuts en Cube Puzzler Pro dan zijn het zeker aanraders!

Color Catch van SmartGames

Het spel Color Catch van SmartGames draait om het helpen van dieren. Help jij de dieren hun avondmaal te vangen? Plaats alle puzzelstukken op het spelbord, zodat de kikkers en salamanders dezelfde kleur krijgen als in de opdracht. Maar pas op! De dieren zijn transparant en veranderen van kleur. Welke kleur de dieren krijgen wordt bepaald door de ondergrond waarop ze geplaatst worden. Color Catch is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud en bevat 48 verschillende opdrachten.

SmartGames Colour Catch

Update:

Color Catch van Smartgames is genomineerd voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019! Lees hier meer over de genomineerden!

Coral Reef van SmartGames

Door met het spel Coral Reef van SmartGames. Met dit spel duik je de onderwaterwereld in. Plaats de vier puzzelstukken op het spelbord zodat alleen de dieren uit de opdracht zichtbaar blijven.

Coral Reef Smart Games

Het is een klassiek ‘Hide and Seek’ spel dat geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Het spel bestaat uit een boek, de vier puzzelstukken en maar liefst 48 opdrachten.

Coral Reef Smart Games

My First Totem van Smartmaxx

Tot slot is er ook nog iets leuks voor de kleintjes. Voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud is er de My First Totem van Smartmaxx! Bouw je eigen totem maar let hierbij op de details. Het speelgoed bevat magneten, verschillende vormen en geluiden. Alle onderdelen hebben een eigen kleur en moeten in een bepaalde volgorde gebouwd worden. Wat je moet bouwen zie je op de kaarten met de 24 uitdagingen.

SmartGames My First Totem

Over SmartGames

Smart NV is een Belgisch bedrijf dat in 1992 is opgericht. Onder Smart NV vallen vier merken, waaronder SmartGames. En het merk SmartGames brengt leuke en logische denkspellen op de markt voor één speler. De spellen zijn geschikt voor jong en oud en zijn uniek & innovatief.

Hebben jullie al spellen van SmartGames in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.