Baby en Peuter Reviews Speelfiguren en Voertuigen

Review | Sanne’s Smulparadijs

Review | Sanne’s Smulparadijs 20 december 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Sanne's Smulparadijs

Zoals we onlangs al vertelden, zijn er verschillende nieuwe producten verkrijgbaar van de Vrolijke Vriendjes van VTech. Eén van die nieuwe sets is Sanne’s Smulparadijs. En deze vrolijke, kleurrijke set mochten we uitproberen!

Sanne’s Smulparadijs

Sanne’s Smulparadijs

Dit ontzettend schattige winkeltje is Sanne’s Smulparadijs. Sanne en haar puppy Lolly maken er een vrolijke bende van, met zoveel lekkers, liedjes, lichtjes en melodietjes. Door aan de tandwielen te draaien verschuiven de kersen op de taart en wordt slagroom geklopt. Met de ijstoets kies je een smaak en opent het deurtje waar puppy Lolly tevoorschijn komt. Sanne’s Smulparadijs is een mobiel  ijs-, taart- en lollyfabriekje. Lekker hoor! De adviesprijs is 29,95. Net als de andere Vrolijke Vriendjes is de adviesprijs voor Sanne’s Smulparadijs 1 tot 5 jaar. 

Ons oordeel

De doos is al gelijk een feestje. De vrolijke kleuren spatten je tegemoet en het is daarmee met recht een Vrolijk Vriendje. Uitpakken is natuurlijk nog leuker. Onze kinderen (bijna 4 en bijna 2) waren gelijk helemaal blij. Naast Sanne’s Smulparadijs zelf, krijg je nog los een Magic Point erbij, een tafeltje en een uitklapbord. En je krijgt natuurlijk Sanne erbij en haar hondje Lolly. 

Ook krijg je er een stickervel bij, de achterkant van de winkel moet namelijk nog bestickerd worden. Door deze vrolijke kleurtjes ziet de achterkant er even kleurrijk uit als de voorkant! 

Sanne's Smulparadijs

Sanne’s Smulparadijs heeft allemaal leuke functies. Kinderen kunnen aan de tandwielen draaien, ze kunnen de kersen verschuiven om de slagroom te zien draaien of op de ijsjesknop drukken om de smaak van de dag te kiezen. Superhandig ook dat Sanne’s Smulparadijs een handvat heeft, zodat je het makkelijk mee kunt nemen. 

Wat vonden Spencer en Jasmijn ervan?

Spencer wordt over twee weken alweer 4 jaar en Jasmijn wordt een maandje later 2. Beiden vallen ze dus in de adviesleeftijd, ondanks het verschil in leeftijd. En inderdaad, ze vinden het allebei hartstikke leuk om mee te spelen. Nu zijn de Vrolijke Vriendjes sowieso al ontzettend populair bij ons thuis, dus we hebben al een hele verzameling. Uiteraard kun je alle Vrolijke Vriendjes ook op de twee Magic Points zetten die bij Sanne’s Smulparadijs zitten.

Sanne's Smulparadijs

Onze kinderen spelen allebei weer anders met Sanne’s Smulparadijs. Onze dochter vindt vooral het poppetje zelf helemaal fantastisch en drukt continu op haar buikje zodat er weer een liedje en/of muziekje uitkomt. Ons zoontje is vooral bezig met alle deurtjes die open en dicht kunnen en alles waar kan aan gedraaid kan worden en dergelijke. 

Sanne’s Smulparadijs is een welkome aanvulling op onze Vrolijke Vriendjes familie. De set is echt wel anders dan de voorgaande sets uit deze serie van VTech en daarom voegt het echt wat toe. Wij zijn er superblij mee!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.