Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Robots van WowWee – dit wil je niet missen!

Robots van WowWee – dit wil je niet missen! 9 augustus 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

robots van WowWee

De Fingerlings van WowWee zijn razend populair. Je kent ze vast wel, de vrolijke vriendjes die je op je vinger kunt dragen. De Fingerlins familie is onlangs nog uitgebreid met de Untamed Raptors. De speelgoed fabrikant WowWee heeft naast de Fingerlings ook nog een aantal toffe robots op de markt gebracht. We vertellen je graag meer over de robots van WowWee.

Chippies – de honden robots van WowWee

robots van WowWee

Mama, mogen wij een hond? Ik zal er goed voor zorgen! Jamie oppert het nog wel eens, maar we hebben hier helaas geen tijd om een hond de juiste zorg en aandacht te geven. Maar misschien is de robot hond Chippies Chipper dan wel de oplossing! De Chippies zijn net echte puppy’s die maar al te graag met je willen spelen. Ze blaffen, snuiven, niezen en geven kusjes! Als je ze hun hoofd tikt laten ze ook verschillende trucjes zien.

Met de afstandbediening kan je de hondjes laten dansen en zingen. De Chippies zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar .De honden zijn te koop in drie verschillende uitvoeringen, Chipper (de blauwe hond), Chipette (de roze hond) en Chipp (het zwarte hondje):

WowWee MiP Robot

Ben je geen fan van dieren? Dan is de WowWee MiP Robot misschien wel iets voor jou! Deze balancerende WowWee MiP Robot is een robot die beschikt voor zeven verschillende game-modussen. Zet je de robot in de Stacking-modus dan wordt de robot jouw persoonlijke butler! Heb je dorst? Dan brengt de robot je een glas limonade. Ook de ROAM-modus is super tof. In deze modus navigeert de robot om allerlei obstakels heen.

Bouw de woonkamer om tot een hindernisbaan en laat de WowWee MiP Robot het parcours trotseren. In de dans-modus kan de robot samen met zijn of haar robotvriendjes dansen. De robot bedien je met een app en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud.

De WowWee MiP Robot is beschikbaar in twee kleuren, de WowWee MiP Robot Zwart & de WowWee MiP Robot Wit!

Hebben jullie al één van de robots van WowWee in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.