Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Spellen en Puzzels

Review | Barbecue Party van Goliath

Review | Barbecue Party van Goliath 28 maart 20191 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Barbecue Party

Op zoek naar een spel dat je met het hele gezin kunt spelen? Dan hebben wij de ideale tip voor je: Barbecue Party van Goliath! Dit vrolijke spel is hier thuis ontzettend populair!

Barbecue Party

Het doel van Barbecue Party is om stukken vlees, vis en groenten te bereiden en van de grill af te halen. Plaats de barbecue met de grill in het midden. Bij het spel krijg je een draaischijf waarop alle groenten, vis en vlees staan afgebeeld. Datgene dat je draait, moet je met de tang op de barbecue proberen te leggen. Pas op! Als je het te ruig doet springt het rooster en moet alles van de barbecue af! Vervolgens gaat dit zo door met de andere spelers. Draai je iets dat al op de bakplaat ligt? Dan mag je het proberen eraf te pakken. Maar ook hierbij moet je voorzichtig zijn, want als de barbecue zijn grill er af gooit is al het eten niet meer te eten en moet je opnieuw starten. Degene die het eerste 3 stukken voedsel heeft weten te pakken, wint het spel!

Barbecue Party

Inhoud

– 1 Barbecue
– 16 Stukken eten
– 1 tang
– 1 draaischijf
– 1 spelbeschrijving

Barbecue Party

Ons oordeel

Mijn man en ik hebben dit spel gespeeld met ons zoontje van 4. Spencer was in de winkel al helemaal weg van de verpakking. De barbecue en het voedsel zien er dan ook superleuk uit. Ons zoontje begreep gelukkig vrij snel de regels en we konden dus aan de slag,

Het verrassingselement van wanneer de barbecue gaat ‘ontploffen’ blijft leuk voor een kind van 4. Niets leukers natuurlijk dan wanneer al het eten over de tafel vliegt. Helaas is het wel vrij voorspelbaar wanneer dit gebeurt. Als de barbecue namelijk te zwaar belast wordt, of je te hard drukt, dan schiet de grill los. Dat kan ons zoontje niet deren, hij vindt het nog elke keer fantastisch.

Barbecue Party

Barbecue Party is echt een heel leuk instapspel om kleine kinderen kennis te laten maken met spellen. Naast het spelen met ons, vindt Spencer het ook fantastisch om het spel alleen te spelen. Okee, de spelregels laat hij dan een beetje achterwege, maar hij kan zich uren vermaken met het voedsel op de barbecue leggen net zo lang dat de grill los schiet.

Een ideaal cadeau voor een 4-jarige wat ons betreft!!

Barbecue Party

11.99
9

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Plezier

9.0/10

Pros

  • Verrassingselement
  • Erg leuk vormgegeven
  • Makkelijk te begrijpen

Cons

  • Je moet zelf eerst alle stickertjes op het voedsel plakken

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

  1. Heel leuk verrassend spel voor jou maar ook voor oud. Alleen bij de goedkopere versie (met draaischijf), 7 euro, springt de grill niet snel omhoog. Lag helemaal vol en nog sprong die niet pas na harder drukken. Maar voor kids blijft het grote lol. Kwaliteit kunststof wn stevigheid is prima!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.