Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends Verlopen winacties

Pop Pops Pets van YULU

Pop Pops Pets van YULU 4 maart 202012 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Pop Pops Pets

Een combinatie van slijm, het ploppen van bubbels, unboxen én superleuke poppetjes die je kunt verzamelen? Dat is Pop Pops Pets van YULU. Zeer verslavend (ook voor de ouders) en vandaag vertellen we jullie er graag over! We kregen namelijk van YULU doos met ontzettend veel erin thuis gestuurd, dus daar hebben we ons flink mee vermaakt.

Pop Pops Pets

Pop Pops Pets zijn nog niet zo lang op de markt, dus we zullen jullie eerst even uitleggen wat het precies is! Het zijn dus bubbels die je kunt ploppen en dan zit er uiteraard een leuke verrassing in. In elke bubbel zit sowieso slijm (roze of paars) en in sommigen zit ook een heel leuk beestje! Er zijn zestig diertjes te verzamelen. Al het slijm kun je bij elkaar verzamelen zodat er nog heel lang mee gespeeld kan worden.

Unboxen

Unboxen is het natuurlijk nog steeds helemaal en ook hier thuis erg populair. Jullie zullen begrijpen dat toen er een flinke doos thuis werd bezorgd met een heleboel Pop Pops Pets erin, het feest was thuis. De bubbels werden met open armen ontvangen.

Het concept lijkt zoals gezegd op bubbeltjesplastic. Je ziet het hierboven op de foto van dichtbij. Slim bedacht!

Ons oordeel

Dit kan natuurlijk niet mis gaan, en dat ging het dus ook niet. De kids vonden de Pop Pops Pets echt fantastisch. Het speelgoed wordt aangeraden voor kinderen van 5 jaar en ouder. Ons zoontje is 4,5 en onze dochter 2,5. Zij vond het vooral spannend om te kijken en om een beetje met het slijm te spelen. Ons zoontje vond het allemaal helemaal geweldig. Het lukt hem om zelf de bubbels open te ploppen en genoot daar met volle teugen van. Samen verzamelden we het roze en het paarse slijm. En met billendoekjes maakten we de poppetjes schoon.

Uiteindelijk hadden we een flinke verzameling poppetjes en ook twee flinke bakjes met slijm. Het allerleukste vindt Spencer om de poppetjes weer in het slijm te doen en ze dan weer eruit te halen (drie keer raden wie ze dan weer schoon mag maken ;-)). Het is echt een heel slim en leuk concept en ik denk dan ook dat dit speelgoed wel een blijvertje zal zijn. Hier in huis was het in ieder geval een hit!

Zijn de Pop Pops Pets een aanrader? Ja, absoluut!!

Ook leuk om te lezen: Pop Pops Snotz van Yulu

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

12 comments

  1. Whoop Whoop..!! ?? Wat een supertof pakket van Pop Pops gaan jullie weggeven Alles Over Speelgoed!! Hier zeurt dochterlief al een tijdje om 😀 ze vind ze echt HE-LE-MAAL te gek…. hopelijk mag ik haar onwijs verrassen <3 SPANNEND! FINGERS CROSSED ????? #duimen #hopen

  2. Dit is echt helemaal TOP zeg Alles Over Speelgoed!!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ’t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op dit fantastische pakket voor mijn kleine meid <3 gaat ze echt geweldig vinden, weet ik zeker 😀 !!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint

  3. Dat ploppen zal mijn dochtertje geweldig vinden vermoed ik. En dan nog het slijm en de verrassing wat er in zit wat het extra leuk maakt. Hopelijk mogen wij binnenkort lekker ploppen!

  4. Mijn kleindochter zou deze Pop pops pets echt geweldig vinden.
    Hoop haar blij te mogen maken, ook al heb ik geen Facebook en instagram (privéredenen)
    Ik volg op Bloglovin en hoop mee te mogen loten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.