Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends Verlopen winacties

Review | Pop Pops Snotz van YULU

Review | Pop Pops Snotz van YULU 12 maart 202010 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Pop Pops Snotz van YULU

Herinneren jullie de Pop Pops Pets van Yulu nog? Nicole schreef er onlangs al een artikel over en dit keer ben ik aan de beurt! We mochten van YULU namelijk ook de Pop Pops Snotz testen! We vertellen jullie er vandaag meer over!

Pop Pops Snotz

Wat is Pop Pops Snotz eigenlijk? Dat is een goede vraag! Het gaat hier om een combinatie van unboxen, slijm en het ploppen van bubbels en tegelijkertijd verzamel je dan ook nog eens interessante wezentjes! In het geval van de Pop Posp Pets (lees hier de review) gaat het om dieren, in het geval van de Pop Pops Snotz om monstertjes!

De inhoud

Wij kregen van YULU een heel groot pakket om te testen! De kinderen wisten nog niet wat er precies in zou zitten, dus zij vonden het mega spannend!

Pop Pop Snotz van YULU

In de winkel kan je dit grote pakket overigens niet krijgen, maar wel de inhoud, dus snel verder! In deze doos vonden we verschillende soorten Pop Pops Snotz.

De Inhoud

Je kunt de Pop Pops Snotz bestellen in verschillende varianten:

Je hebt ze per 3, per 6 en ook per 12. Maar nu denk je waarschijnlijk nog steeds wat moet ik ermee? Dat gaan we jullie vertellen!

Pop Pop Snotz YULU

Pop Pops Snotz, hoe werkt het?

De Pop Pops Snotz zijn kleine groene en gele bubbels die je kunt ploppen. Eigenlijk heet het wel iets weg van bubbeltjesfolie. Alleen zijn de Pop Pops Snotz van Yulu een stuk groter en er zit een verassing in!

Heel veel Pop Pop Snotz

Het is nu dus een kwestie van het ploppen! Duw zo hard mogelijk om te kijken wat er in jouw Pop Pops Snot zit! Het kan zijn dat je er alleen snot (slijm) uithaalt, maar er zitten dus ook monstertjes in. Hieronder zie je de inhoud van één Pop Pops Snot bubbel.

De inhoud van een Pop Pop Snotz

Plop je er een heleboel, dan heb je dus uiteindelijk een hele verzameling aan monstertjes. In totaal kan je 65 verschillende verzamelen, maar daarnaast heb je ook nog snot dat je kunt verzamelen. En veel ouders kunnen het vast beamen, slijm blijft toch populair. Zo ook hier in huis.

YULU
Monstertjes

Wat vinden wij ervan?

De kinderen vonden het fantastisch! En dat begrijp ik ook wel, want slijm is hier al tijden favoriet in huis. Zelf slijm maken vinden ze heel leuk om te doen, maar dit dus ook. Het ploppen (uitdrukken) van de Pop Pops Snotz ging soms wat lastig, maar dat hield het ook lekker uitdagend. Het vinden van de monstertjes werd een wedstrijd, wat hadden ze een schik. En mocht je nu denken, maar wat doe je er daarna nog mee? Nou, dat is heel eenvoudig! Verzamel het snot en de monstertjes in een bakje en de kinderen pakken het nog heel vaak om er weer mee te spelen.

Pop Pops van YULU

Wat ons betreft is dit dus heel leuk voor kinderen die van unboxen en slijm houden. En het is trouwens ook leuk voor ouders om mee te helpen. Dus je kan er bij aankoop van genoeg Pop Pops Snotz een leuke gezinsactiviteit van maken! Dit speelgoed wordt trouwens aangeraden voor kinderen vanaf 5 jaar oud, maar met behulp (en onder begeleiding) kunnen ook kinderen die jonger zijn hier mee spelen. Onze 7-jarige vindt het ook fantastisch, dus zeker een leuk cadeau voor op de verlanglijstjes!

Hebben jullie de Pop Pops Snotz of Pop Pops Pets al eens geprobeerd?

Pop Pops Snotz

vanaf €10,50
8.5

Kwaliteit

8.5/10

Prijs

8.0/10

Speelplezier

9.0/10

Pros

 • Slijm, dus absoluut een hit bij kinderen
 • Unboxen & ploppen

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

10 comments

 1. Ik dacht dat ik al meegedaan had, maar zie mijn reactie niet meer…. maar zou graag winnen voor mijn dochter die over een paar weken jarig is. Dit lijkt me echt wat voor haar. Kan ze zich uitleven 😀

 2. Nee ik heb het nog niet geprobeerd, kende het niet.
  Trouwens leuk speelgoed voor mijn kleindochter zij is gek op slijm.
  Ik heb om privéredenen geen Soc. Media, maar volg wel bloglovin.
  Hoop ondanks dat mee te mogen loten om mijn kleindochter blij te maken.
  Heb me eerder al ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.