Reviews Spellen en Puzzels Trends

Pokemon TCG-uitbreiding Scarlet & Violet

Pokemon TCG-uitbreiding Scarlet & Violet 19 mei 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Pokemon TCG-uitbreiding Scarlet & Violet

Er is weer een nieuwe uitbreiding voor de Pokémon Trading Card Game: Scarlet & Violet. We kregen wat packs opgestuurd en vertellen je vandaag alles over deze nieuwe uitbreiding.

Scarlet & Violet

De nieuwe uitbreiding is geïnspireerd op de videogames Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. De nieuwe kaarten zijn verkrijgbaar in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties. De Pokemon TCG-uitbreiding Scarlet & Violet heeft een vernieuwde versie van Pokémon ex. Dat is een spelmechanisme met Pokémon met een hoog hp. Ook wordt Tera Pokémon geïntroduceerd in deze uitbreiding. Dat niet alleen; er zitten veel opvallende kaarten in:

  • 12 Double Rare Pokémon ex, waaronder 2 Tera Pokémon ex van Arcanine en Gyarados
  • 12 Ultra Rare Pokémon ex en 8 Ultra Rare Supporter-kaarten
  • 24 Illustration Rare Pokémon
  • 10 Special Illustration Rare Pokémon en Supporter-kaarten
  • 6 geëtste Hyper Rare Gold-kaarten, waaronder Pokémon ex, Trainer- en Energy-kaarten

Wat vinden wij van de kaarten?

Wij vinden Pokémon hier thuis alle vier leuk. We spelen Pokémon Go, we hebben meerdere games van Pokémon voor de Switch en de kinderen hebben boeken met Pokémon kaarten. Soms wordt er wat geruild op school, maar vooral thuis zijn ze heel erg druk met hun eigen fantasie en de kaarten. Ik denk dat alle kaarten minstens 2 keer per week opnieuw worden ingedeeld in de boeken. Samen kunnen ze uren zitten kletsen over hun kaarten en bekijken welke Pokémon ze allemaal hebben en welke kaarten ze extra mooi vinden. En wat is er nou leuker dan nieuwe packs uitpakken? Elke kaart wordt zorgvuldig bekeken en de holo en reverse holo kaarten worden natuurlijk extra aandachtig bestudeerd. Pokémon blijft voorlopig wel populair hier thuis!

Pokemon TCG-uitbreiding Scarlet & Violet

Lees hier meer over de vorige uitbreiding Silver Tempest.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.