Spellen en Puzzels Trends

Pokemon TCG-uitbreiding Silver Tempest | Nieuw

Pokemon TCG-uitbreiding Silver Tempest | Nieuw 30 december 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Pokemon TCG uitbreiding Silver Tempest

Er is weer een nieuwe uitbreiding voor de Pokémon Trading Card Game: Sword & Shield – Silver Tempest. We kregen wat packs opgestuurd en vertellen je vandaag alles over deze nieuwe uitbreiding.

Sword & Shield – Silver Tempest

Sword & Shield – Silver Tempest bevat drie nieuwe Radiant Pokémon, waaronder Radiant Jirachi en Radiant Alakazam. Deze hebben krachtige aanvallen. Ook zitten er in de nieuwe uitbreiding nog meer Pokémon VSTAR, waaronder Lugia VSTAR, Regidrago VSTAR en Alolan Vulpix VSTAR, de eerste niet volledig geëvolueerde Pokémon VSTAR in de Pokémon TCG.

Daarnaast brengt Sword & Shield – Silver Tempest vijftien Pokémon V, achttien full-art Pokémon V, één Pokémon VMAX, zes Pokémon VSTAR en een Trainer Gallery-deelset van 30 kaarten met artwork van populaire Trainers en Pokémon. De kaarten zijn verkrijgbaar in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties.

Wat vindt Spencer van de kaarten?

Spencer (7) is groot fan van Pokémon kaarten en heeft een flinke verzameling. Hij heeft allemaal boekjes vol die hij regelmatig doorbladert of ze allemaal opnieuw indeelt. Hij vond het dan ook ontzettend tof dat we thuis nieuwe kaarten opgestuurd kregen om te reviewen. Zorgvuldig wordt alles uitgepakt en gesorteerd. Vervolgens gaat hij ze opbergen in zijn mappen. Alle kaarten worden bekeken en bij elke holo of reverse holo kaarten zijn de oh’s en ah’s en “mama kijk hier!!” niet aan te slepen. Deze nieuwe kaarten van Sword & Shield – Silver Tempest zullen ook thuis goed bewaard worden en aan al zijn vriendjes getoond worden. Wij verwachten dat de Pokémon kaarten nog een tijd heel populair zullen blijven!

Meer Pokémon kaarten? Lees hier alles over Sword & Shield – Astral Radiance.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.