Reviews Rollenspel en Feest Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Review | Pinypon het kinderopvang feestje

Review | Pinypon het kinderopvang feestje 13 september 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Pinypon Kinderopvang

Met de Pinypon kinderopvang speelfigurenset maak je van elke dag een feestje! Een aantal maanden geleden kochten wij de speelset Pinypon met zeemeerminkoets en piratenboot. De eerste keer dat wij in aanraking kwamen met het merk Pinypon en inmiddels kunnen we melden: Fenna is fan! Mocht je het merk nog niet kennen? Geen probleem! We vertellen jullie er graag meer over.

Pinypon, wat is dat?

Pinypon is een merk dat op de markt is gebracht door het Spaanse bedrijf Famosa. Famosa is ooit begonnen met het maken van speelgoedpoppen maar heeft zich gespecialiseerd in het tot leven brengen van speelgoed voor kinderen. Het merk werkt vanuit traditie maar vindt het belangrijk om speelgoed fris en modern te houden. Dit doen ze ook met het merk Pinypon, het speelgoed dat kinderen een oneindige fantasiewereld biedt vol speelplezier.

Het Pinypon kinderopvang feest

De nieuwste aanwinst in onze collectie is het Pinypon kinderopvang feest! Deze set bestaat uit een kinderopvang dat wordt omgebouwd tot één groot feest. Kom spelen in de ballenbak, glijd van de glijbaan, geniet van een heerlijk stuk taart of bak een heerlijke muffin!

Pinypon Kinderopvang baby

De inhoud van de Pinypon kinderopvang

Pinypon Kinderopvang inhoudDe set bevat één Pinypon en nog twee Pinypon baby’s en daarnaast ontzettend veel accessoires. De accessoires is iets waar Pinypon bekend om staat. Heel veel kleine items waarmee kinderen heerlijk in hun eigen fantasiewereld kunnen spelen. Voordat je kunt spelen is het echter nog wel even een werkje om de speelset in elkaar te zetten. Deze set bevat maar liefst 45 stickers die geplakt moeten worden. Dit heeft er voor gezorgd dat we zeker een uur aan het plakken zijn geweest. Maar eerlijk is eerlijk, uiteindelijk heb je een hele leuke speelset.

Wat vinden wij van deze set?

We kochten de set in de aanbieding, dus dat is altijd mooi meegenomen. Dus voor een leuke prijs hebben we een hele uitgebreide set. De set bestaat uit één volwassen Pinypon en twee baby’s. Het leuke aan deze poppetjes is dat je ze zelf kunt maken zoals je wil. Alle Pinypons hebben namelijk twee gezichten (het tweede gezicht is verstopt onder het haar) en ook alle lichaamsdelen van de Pinypons passen op elkaar. Zo creer je een huilende baby of een vrolijke baby! Er worden heel veel accessoires meegeleverd, zo versier je alle Pinypons naar eigen smaak. De set heeft zoveel verschillende onderdelen waar je iets mee kunt, dat de set zorgt voor uren speelplezier! Mocht je benieuwd zijn, je koopt de Pinypon kinderopvang nu in de aanbieding!

Pinypon Kinderopvang poppetjes

*TIP* Mocht je deze set cadeau willen geven? Dan is het zeker een aanrader om deze van te voren in elkaar te zetten.

Pinypon Kinderopvang

€14,98
8.7

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

8.0/10

Speelplezier

9.0/10

Pros

  • Urenlang speelplezier
  • Kleurrijk
  • Veel accessoires
  • Oneindig veel variaties te maken

Cons

  • De accessoires zijn wel klein, raken makkelijk kwijt.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.