Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Pinypon met zeemeerminkoets en piratenboot

Pinypon met zeemeerminkoets en piratenboot 4 mei 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Pinypon

Pinypon, wie kent het niet? Nou, om maar met de deur in huis te vallen: wij kenden het dus helemaal niet! Toen wij afgelopen weekend door de Intertoys liepen kwamen we het voor het eerst tegen. Een doos vol met vrolijk gekleurde poppetjes en Fenna was meteen verliefd!

Wat is Pinypon?

Pinypon speelgoed is ontworpen voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar oud. Het speelgoed biedt een oneindige fantasiewereld vol speelwaarde en plezier. De fantasie van de kinderen wordt gestimuleerd door allerlei thema’s rondom prinsessen, elfjes en zeemeerminnen. Maar er zijn ook diverse moderne omgevingen waar de Pinypons in leven, zoals een huis, camper, vliegtuig of een pretpark.

Pinypon

Pinypon helpt kinderen bij de ontwikkeling van hun sociale interactiviteit. Met Pinypon speel je alleen of samen met andere kinderen. Bij de poppetjes worden diverse accessoires geleverd die de fantasie stimuleren. Je kunt de poppetjes zelf samenstellen door kleding, lichaamsdelen en het haar te verwisselen. Grotere sets kunnen worden samengevoegd met kleinere om een steeds grotere speelwereld te maken met nog meer speelplezier!

Review: Pinypon met zeemeerminkoets en piratenboot

Pinypon blijkt al sinds 2015 te bestaan, maar wij ontdekte het pas afgelopen weekend. We bezochten de Intertoys en liepen langs de aanbiedingen, de Pinypon met zeemeerminkoets en piratenboot set was afgeprijsd van €27,99 naar €9,98, maar liefst 64% korting (en deze korting geldt nog steeds). De vrolijke kleuren en de schattige poppetjes hadden overtuigingskracht genoeg, we namen de set mee!

Wat zit er in de set?

De naam van de set verklapt het natuurlijk al. In de set vind je een zeemeerminkoets en een piratenboot. Daarbij worden twee poppetjes geleverd, een piraat en een zeemeermin. Maar tevens ook nog een heleboel kleine accessoires, waaronder decoratie voor de koets en de piratenboot, maar ook een schat en accessoires voor de Pinypons.

Pinypon

De set is gemaakt van stevig materiaal en eenvoudig in elkaar te zetten. Er moeten een aantal stickers geplakt worden en wat kleine dingen in elkaar gezet worden. Hiervoor is een handleiding met foto’s bijgeleverd, dus dit is heel eenvoudig. Vervolgens is het spelen geblazen, waar Fenna absoluut geen moeite mee had. De piraat en de zeemeermin hebben al diverse avonturen beleefd!

Wat maakt Pinypon zo leuk?

Met Pinypon waan je je direct in een wereld vol met mini-meisjes & jongens. Leef je graag in een fantasiewereld dan speel je met elfjes of zeemeerminnen. Speel je liever in de moderne wereld dan ga je op pad met een camper, wandel je met huisdieren of bezoek je een restaurant. Combineer je fantasie graag met modern, geen probleem! Er zijn diverse sets om aan te schaffen dus je kan je eigen wereld creëren. Hieronder een kleine greep uit het aanbod:

Hebben jullie al Pinypon speelgoed in huis?

Pinypon met zeemeerminkoets en piratenboot

Vanaf €10,56
8.5

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

8.0/10

Speelplezier

9.5/10

Pros

  • Fantasie
  • Rollenspel
  • Kleurrijk
  • Vol met leuke accessoires
  • Eindeloos speelplezier

Cons

  • Er zitten ook kleine accessoires bij. Goed in de gaten houden zodat deze niet kwijtraken.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.