Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Het Peaky Blinders bordspel

Het Peaky Blinders bordspel 31 mei 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Peaky Blinders bordspel

Ben je fan van Peaky Blinders? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt vanaf nu kennis maken met het Peaky Blinders bordspel van Just Games. Dit bordspel geeft je de mogelijkheid om in de voetsporen te treden van de beruchte familie Shelby.

De dramaserie Peaky Blinders

Peaky Blinders

Mocht je nu denken Peaky Blinders, wat is dat? We hebben het over een populaire Britse dramaserie en is ook te zien op Netflix. Peaky Blinders speelt zicht af in het jaar 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt geleid door Tommy Shelby. Tommy Shelby is een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen. Deze populaire serie staat centraal in het Peaky Blinders bordspel. De serie is bekroond met o.a. een BAFTA in 2018 voor de beste dramaserie en het beste drama tijdens de National Television Awards 2019.

Het Peaky Blinders bordspel

Peaky Blinders bordspel

De ontwikkeling en lancering van het Peaky Blinders bordspel is een samenwerking tussen Just Games en Endemol Shine Groep. Samen willen zij een kwalitatief hoogstaand bordspel op de markt zetten dat veelal gebaseerd is op de succesvolle televisieserie.

Wat kan je verwachten?

In het spel reis je terug naar de jaren ’20 van Birmingham, na de Eerste Wereldoorlog. Je speelt je eigen rol in een oorlog tussen verschillende facties. Zorg ervoor dat je goed scoort als het gaat om charisma, kracht en intelligentie om zo je vijanden te verslaan en missies te volbrengen. Dit kan je niet alleen, je hebt een netwerk van vrienden en vijanden nodig om de missies te voltooien. Wees niet bang om te investeren en confronteer je grootste concurrent om te winnen!

Over Just Games

Just Games is onderdeel van de Just Media Group, een Nederlandse uitgever van bordspellen. Just Games is nationaal bekend vanwege bordspellen die werden gemaakt met populaire Nederlandse (TV)- licenties, zoals bijvoorbeeld het Flikken Maastricht bordspel. Internationaal is Just Games bekend van o.a. de spellen Jurassic World en CandyCrush.

Zijn jullie al benieuwd naar het Peaky Blinders bordspel?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.