Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

PAW Patrol World | Verwacht

PAW Patrol World | Verwacht 6 juni 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Paw Patrol World

Er komt weer een nieuwe Paw Patrol game aan! Deze serie spellen zijn onder onze favoriete games. Eerder verschenen onder meer PAW Patrol: Grand Prix, PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay. In september wordt een nieuwe game verwacht: PAW Patrol World. Op 29 september is deze game te spelen op de Playstation 4 & 5, Nintendo Switch, XBOX One, XBOX X|S en Steam.

PAW Patrol World

Het wordt de allergrootste PAW Patrol game ooit gemaakt. PAW Patrol World is namelijk de eerste game waarin de spelers vrij de wereld kunnen verkennen. Gezinnen kunnen samen spelen terwijl ze de straten van Adventure Bay, de torens van Barkingburg, Jake’s Mountain en de wilde Jungle verkennen. Het verhaal volgt burgemeester Humdinger en de plannen van zijn Kitten Catastrophe Crew om de PAW Patrol Day festiviteiten te verstoren. Spelers kunnen wisselen tussen de pups om de dag te redden met gedurfde reddingen, spannende puzzels en speelse missies. Er zijn 8 speelbare personages: Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky en Zuma en de populaire Tracker en Everest. Elke pup heeft zijn eigen unieke vaardigheden, bruikbare voertuigen. De game zit ook vol met personages uit de serie.

Collectibles

De wereld van PAW Patrol World is gevuld met collectibles en geheimen die missies en progressie-items ontgrendelen om personages en voertuigen aan te passen. Hoe meer Pup Treats je verzamelt, hoe meer skins, emoji’s en stickers je kunt verzamelen. Burgemeester Goodway heeft nog een verrassing als onderdeel van de festiviteiten met een Chilckaletta Kunsttentoonstelling. Daar moeten spelers kunstwerken vrijspelen om haar te helpen de verzameling van haar geliefde kip te voltooien. Het spel bevat ook vier speciale ‘Flashback-missies’. Deze zijn ge├»nspireerd op afleveringen van de PAW Patrol TV-show, die spelers opnieuw kunnen beleven als speelbare missies.

Wij zijn erg benieuwd!!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.