Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

PAW Patrol World | Review

PAW Patrol World | Review 17 november 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

PAW Patrol World

PAW Patrol World is de nieuwste game in de wereld van PAW Patrol. En voor het eerst is het een open wereld game. Je kunt dus vrijuit rondlopen in de verschillende bekende werelden die we kennen uit de TV-serie. Wij mochten de game reviewen en vandaag vertellen we je er alles over.

PAW Patrol World

In PAW Patrol World kun je rondlopen als je favoriete pup of in hun vervoermiddel springen. Je kunt door de werelden Avonturenbaai, de berg van Jake, de jungle en Blaffenburcht. Maar uiteraard is er een probleem! Het is namelijk bijna PAW Patrol dag. En de vervelende burgemeester Humdinger wil weer eens roet in het eten gooien. Gelukkig zijn daar de PAW Patrol om de feestdag te redden!

In deze open wereld krijg je opdrachten die je moet doen. Zorg dat je op de juiste plek komt en natuurlijk mét de juiste pup. Eenmaal daar voer je de opdracht uit. En zo vul je langzaamaan een meter. Ondertussen kun je ook hondenkoekjes verzamelen en zo dingen unlocken. Denk dan bijvoorbeeld aan een nieuwe outfit! En je komt natuurlijk allerlei bekenden tegen onderweg. De game is in het Nederlands; ideaal voor kleine kinderen. En ook leuk; je kunt PAW Patrol World ook samen spelen!

Wat vinden wij van de game?

Onze kinderen hebben met veel plezier de PAW Patrol games gespeeld, waaronder Grand Prix. Het leuke aan PAW Patrol World is dat je dus vrijuit kunt bewegen in het spel. Dat geeft het echt wat extra’s. De besturing van de game is vrij simpel en het spel wijst zich eigenlijk vanzelf. Ideaal dus voor jonge kinderen. Alle herkenbare dingen uit de bekende serie komen voorbij, en dat zorgt voor veel herkenning! Onze kinderen vinden de game ontzettend leuk en kunnen er samen veel plezier van hebben. Zelf heb ik ook een stuk gespeeld en zelf vind ik dit de mooiste en meest uitgebreide game tot nu toe. Zoek je nog een mooi cadeau voor de feestdagen en is jouw kleine fan van PAW Patrol? Dan is dit het perfecte cadeau!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.