Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Park Beyond | Bouw je eigen pretpark

Park Beyond | Bouw je eigen pretpark 19 juli 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Park Beyond

Ik heb vroeger uuuuuuuuuren Rollercoaster Tycoon en Theme Park gespeeld. Ik ben gek op dat soort tycoonachtige spellen en kan mezelf er helemaal in verliezen. Onlangs is Park Beyond verschenen. Ik heb het cadeau gekregen voor mijn verjaardag onlangs en ik vind het zo leuk dat ik jullie ook enthousiast wil maken!

Park Beyond

In Park Beyond kun je jouw eigen droompretpark ontwerpen. Je kunt dit doen door een campagne te volgen waarbij je alles uitgelegd krijgt en het steeds moeilijker wordt. Ook kun je Sandbox-modus doen, waarbij je je helemaal uit kunt leven. Er zijn allerlei soorten attracties en natuurlijk kun je achtbanen bouwen! Daarnaast zijn er allerlei soorten winkeltjes en moet je ervoor zorgen dat er genoeg te eten en te drinken in het park is. Neem personeel aan en beheer je personeel. Zorg dat er genoeg toiletten zijn en dat het park schoon is. Er moeten genoeg bankjes zijn enzovoort.

Daarnaast brengt Park Beyond nog een mogelijkheid die Impossify heet. Je kunt personeel, winkels en attracties impossifien. De attracties worden nog cooler, het personeel werkt efficiƫnter en de winkels kunnen meer verkopen erdoor. Het spel heeft gigantisch veel mogelijkheden en je kunt alles aanpassen naar jouw wens.

Wat vind ik van het spel?

Park Beyond is een prachtig spel met oneindig veel mogelijkheden. Het is niet slechts simpel het bouwen van een pretpark, er komt flink wat tactiek bij kijken. De campaigns zijn flinke uitdagingen en daardoor raak je niet snel uitgekeken op het spel. Het is nog best moeilijk! Elke keer ontdek ik weer nieuwe dingen in het spel. Zo zijn er zelfs trends in de winkels die je in de gaten moet houden. Daarnaast moet je nadenken over waar je alles plaatst en welke bedragen je vraagt voor alles. Het is een schitterend uitgebreid spel en voor alle fans van dit soort spellen is het zeker een aanrader!!!

Meer gamen? Lees hier de review van Story of Seasons: Friends of Mineral Town.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.