Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

IQ Mini Hexpert | Breinbrekers voor onderweg

IQ Mini Hexpert | Breinbrekers voor onderweg 18 juli 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

IQ Mini Hexpert

Wij zijn thuis gek op de spellen van SmartGames. Het zijn altijd mooie spellen van goede kwaliteit die de kinderen uitdaagt en laat nadenken. En bovendien zijn ze ook nog eens heel erg leuk! En SmartGames heeft ook spellen voor onderweg. Wij mochten IQ Mini Hexpert reviewen en vandaag lees je onze bevindingen!

IQ Mini Hexpert

Eerder lanceerde SmartGames al IQ Mini. En nu is er ook een Hexpert versie. Dit is een hexagonale IQ-puzzel in zakformaat om overal met je mee te nemen. Het is geschikt voor iedereen van 7 jaar en ouder. Ook erg leuk voor volwassenen trouwens. Het idee is simpel. Het bestaat uit een klein speelveld met 6 puzzelstukjes. Deze zijn rood. In het speelbord zitten drie witte rondjes die je kunt bewegen over het speelveld. Deze zitten vast aan de ondergrond. En waar je ze ook plaatst, het is mogelijk om de rode puzzelstukjes op het speelbord te leggen. Er is altijd een oplossing! Je kunt dus zelf iets bedenken, maar je kunt ook een qr-code scannen en opdrachten zien via de telefoon.

Wat vindt Spencer ervan?

Spencer is 8 jaar en gek op puzzelen en van die denkspelletjes. Hij heeft meerdere spelletjes van SmartGames. IQ Mini Hexpert is een heel klein doosje en wij gaan bijna op vakantie dus dat is ideaal! Spencer ging gelijk aan de slag en is druk aan het puzzelen geslagen. Hij vindt het leuk om opdrachtjes te doen via de telefoon. Op die manier kun je ook het niveau aanpassen en niet al te moeilijk beginnen. Spencer heeft er veel plezier in en kan zich echt een tijdje vermaken met dit spel. En ideaal dat hij er ook nog wat van leert zoals ruimtelijk inzicht en oplossingsgericht denken. Wij zijn fan!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.