Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Op avontuur in Peppa Pig: Wereldavontuur

Op avontuur in Peppa Pig: Wereldavontuur 31 maart 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Peppa Pig: Wereldavontuur

Er is onlangs een nieuwe Peppa Pig game verschenen: Peppa Pig: Wereldavontuur. De game is uitgekomen op de Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Wij kregen het voor de PS5 en vandaag lees je onze review.

Peppa Pig: Wereldavontuur

Peppa Pig: Wereldavontuur is geïnspireerd op enkele afleveringen van de populaire tv-serie over Peppa. In de game reis je de wereld over, naar bijvoorbeeld Barcelona, Duitsland of New York. Dit kun je doen met je eigen gecreëerde karakter en vanuit jouw eigen ontworpen huis. Je kunt jouw poppetje helemaal stylen zoals jij dat wilt. Vertrek daarna met Peppa en haar familie en ga bijvoorbeeld met de cruiseboot naar Parijs! In elk land waar je heen gaat kun je allerlei spelletjes doen en souvenirs verzamelen. Ondertussen kom je natuurlijk allerlei bekende personages uit de serie tegen.

Wat vinden wij van de game?

Eerder reviewden we Mijn Vriendin Peppa Pig. Eén van de allerleukste games voor jonge kinderen die we mochten testen. Ook deze game is helemaal Nederlands, zowel in spraak als tekst. Onze kinderen (6 en 8) kunnen het dus prima zelfstandig spelen. Het ontwerpen van het karakter is al een attractie op zich, evenals het ontwerpen van het huis. Ook deze game is weer een groot feest der herkenning. Het is een ontzettend leuke, laagdrempelige game die zeker niet snel zal vervelen. De verschillende steden en landen bieden allerlei leuke spelletjes en uitdagingen. Onze kinderen zijn er in ieder geval erg druk mee. Wat betreft games voor de jonge doelgroep zijn de Peppa Pig games wat mij betreft wel een klasse apart. Echt een aanrader dus!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.