Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Nintendo Switch OLED The Legend of Zelda | Nieuw

Nintendo Switch OLED The Legend of Zelda | Nieuw 30 maart 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Nintendo Switch OLED The Legend of Zelda

Zelda fans opgelet! Tijdens de nieuwe gameplay-video met Eiji Aonuma, producer van de Legend of Zelda-serie, is er een nieuwe editie van de Nintendo Switch onthuld. En dit is niet zo maar een editie, het is de Nintendo Switch – OLED Model The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition! Zoals de naam al zegt, een editie die is versierd in de stijl van Zelda!

Nintendo Switch OLED The Legend of Zelda

De Nintendo Switch OLED in The Legend of Zelda stijl, hoe tof is dat?! Deze nieuwe stijlvolle editie is vanaf 28 april 2023 verkrijgbaar en bevat o.a. het beroemde Hylian Crest van de Legend of Zelda-serie op de voorkant van de houder. Maar dat is niet alles! Er verschijnen ook twee accessoires met het speciale design van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom:

  • Nintendo Switch-Pro-controller (The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition)
  • Nintendo Switch-etui (The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition) met beschermfolie

Let op: de accessoires verschijnen op 12 mei 2023.

De nieuwe editie van de Nintendo Switch en de accessoires werden aangekondigd in een video waarin Eiji Anonuma, de producer van de serie, nieuwe spelmogelijkheden van de komende titel demonstreerde. En uiteraard zie je in deze video ook de aankondiging van de nieuwe console. Benieuwd naar de video? Bekijk hem hieronder:

Over de Nintendo Switch Oled

De Nintendo Switch bevat een OLED-scherm van 7 inch met levendige kleuren, een brede verstelbare standaard, 64GB interne opslagruimte en verbeterde audio in handheld- en tafelstijl. Het nieuwe model is gemaakt voor drie speelstijlen: tv-stijl, waarbij je het systeem in de houder plaatst en op de televisie speelt, de handheldstijl, waarbij je de Joy-Con-controllers aan het systeem bevestigt om zo te spelen (ook handig voor onderweg), en de tafelstijl, waarbij je het systeem op tafel zet en samen met vrienden kunt spelen.

Nintendo Switch OLED The Legend of Zelda

De Nintendo Switch OLED Model The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition is de Nintendo Switch die elke Zelda-fan wil hebben. Let op: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom-software niet inbegrepen. Deze is apart verkrijgbaar vanaf 12 mei 2023.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.