Dagje uit Reviews Televisie & film

Nieuwe K3-theatershow Vleugels is één groot feest!

Nieuwe K3-theatershow Vleugels is één groot feest! 29 maart 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

k3 vleugels

Afgelopen zaterdag was het zover! We mochten naar première van de nieuwe theatershow van K3: Vleugels. Hanne, Marthe en Julia traden zaterdag op in het World Forum Theater in Den Haag waar ze hun Nederlandse tournee van Vleugels aftrapten. Wij waren daarbij en dat was één groot feest!

Vleugels

In de nieuwe show gaat het om de drie K3 meiden die een concert geven met al hun leukste hits. Maar de show heet Vleugels en Marthe is per ongeluk de vleugels van de meiden vergeten voor het gelijknamige liedje. Ook is er een mysterieuze jongen die steeds rondloopt en heel verdacht doet. Hij is iets kwijt, maar wat dat is, dat moet je zelf maar zien in het theater! Deze jongen wordt overigens gespeeld door Diego González-Clark, die je misschien kent van Prince Charming of allerlei musicals waar hij in heeft gespeeld.

En dat de show nu al populair is, werd zaterdag gelijk bewezen. Aan het einde van de show kreeg K3 namelijk de Diamanten Ticket Award voor de verkoop van meer dan honderdduizend kaarten in Nederland en Vlaanderen.

Wat vonden wij van de show?

Samen met Jasmijn (6) en ons nichtje Amy (8) gingen we naar Den Haag. Beide dames zijn heel erg fan van K3 dus ze hadden er superveel zin in. En de show overtrof alle verwachtingen. Veel van de hits kwamen voorbij, zowel de klassiekers als de nieuwe liedjes. Gelukkig ook Jasmijn haar favorieten: Waterval en Mango Mango. De meiden hebben de hele tijd enthousiast meegezongen en gedanst. De verhaallijn met Diego González-Clark zorgt voor een leuke afwisseling in de show en ook voor veel interactie met het publiek. Zo schattig om al die kinderen in hun K3-outfit te zien die allemaal enthousiast meedoen. Na afloop hadden we dubbel geluk want we mochten Hanne, Marthe en Julia ook nog ontmoeten. Wat een leuke en lieve meiden. Een waar feestje natuurlijk voor Jasmijn en Amy. Na een paar leuke foto’s en dikke knuffels van de meiden, reed ik met twee hele blije en gelukkige meisjes weer naar huis.

Wist je trouwens dat K3 dit jaar al 25 jaar bestaat? Lees er hier alles over!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.