Poppen en Knuffels Trends

De nieuwe Na! Na! Na! Surprise-minicollectie is nu verkrijgbaar

De nieuwe Na! Na! Na! Surprise-minicollectie is nu verkrijgbaar 28 maart 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Na! Na! Na! Surprise mini dolls 1

Weer een nieuw product in de Na! Na! Na! Surprise lijn! Er zijn Na! Na! Na! Surprise mini dolls uitgebracht. Dit zijn twaalf schattige poppetjes om te verzamelen in compact formaat (zo’n 10 centimeter), die worden geleverd met een volledige outfit. De kledingstukken kunnen afzonderlijk worden uitgewisseld tussen de verschillende poppetjes. Daardoor kunnen kinderen creatief aan de slag met het samenstellen van gevarieerde outfits voor hun favoriete personages.

Het is de allereerste keer dat de personages uit Na! Na! Na! Surprise in een mini-jasje zijn gestoken. Dat zorgt er niet alleen voor dat ze gemakkelijk zijn mee te nemen, maar ook dat er meerdere poppetjes eenvoudig kunnen worden opgeborgen in de splinternieuwe Mini Backpacks. Deze kleurrijke rugzakjes springen niet alleen van de buitenkant in het oog, maar onthullen ook een compleet nieuw speelgebied wanneer ze worden geopend. Ze zijn gebaseerd op de welbekende, grote 3-in-1 backpacks uit het Na! Na! Na! Surprise-assortiment.

Twaalf karakteristieke Mini Dolls

De nieuwe Mini Dolls verschillen qua formaat van hun grotere tegenhangers. Verwacht dezelfde rijke details in het gezicht, een levensechte haardos en op dieren geïnspireerde kledingstukken, maar nu in een vorm die makkelijk om overal mee naartoe te nemen. Iedere pop heeft een hoofd dat kan worden gedraaid en beweegbare schouders en heupen, zodat kinderen zelf kunnen een pose kunnen kiezen die bij hun stijl past.

Na! Na! Na! Surprise mini dolls 1

Open de Mini Backpack voor een verrassing

Net als de outfits van de Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls zijn de Mini Backpacks geïnspireerd op knuffelbare dieren. De rugzakjes zijn gemaakt om op iedere locatie te spelen en moedigen samenspelen aan. Wanneer kinderen het rugzakje openmaken, transformeert de tas zich tot een leuke speelruimte voor de Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls. Bovendien wordt iedere Na! Na! Na! Surprise Mini Backpack geleverd met een bijpassende pop, inclusief een stralende outfit en schoenen die matchen met de rugtas.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.