Spellen en Puzzels Trends

Obsidian Flames | Nieuwe Pokemon TCG uitbreiding 

Obsidian Flames | Nieuwe Pokemon TCG uitbreiding  26 mei 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Obsidian Flames

Onlangs vertelden we jullie al over de nieuwste uitbreiden van de Pokémon Trading Card Game: Scarlet & Violet. En de volgende uitbreiding staat alweer op stapel: Scarlet & Violet Obsidian Flames. Deze uitbreiding wordt 11 augustus 2023 gelanceerd.

Obsidian Flames

Obsidian Flames introduceert Tera Pokémon ex met een veranderd type in de Pokémon TCG. Hierbij hebben bepaalde Tera Pokémon ex-kaarten een ander energietype. Zo krijgen Trainers te maken met Charizard ex van het type Darkness in plaats van zijn gebruikelijke type Fire en met Tyranitar ex van het type Lightning in plaats van zijn gebruikelijke type Fighting of Darkness. Tijdens aanvallen gebruiken Tera Pokémon ex met een veranderd type dezelfde energie als hun gebruikelijke type. Ze hebben echter een andere zwakte, die overeenkomt met hun veranderde type. Voor deze kaarten gelden dezelfde regels als voor normale Pokémon ex. Dit betekent dat uitschakeling een Tera Pokémon ex twee Prize-kaarten kost in plaats van één.

Opvallende kaarten

In de uitbreiding zitten de volgende opvallende kaarten:

  • 15 Pokémon ex en 6 Tera Pokémon ex
  • 12 Illustration Rare Pokémon
  • 6 Special Illustration Rare Pokémon en Supporter-kaarten
  • 12 geëtste full-art Ultra Rare Pokémon ex en Supporter-kaarten
  • 3 geëtste Hyper Rare Gold-kaarten

Obsidian Flames zal bij deelnemende winkels wereldwijd verkrijgbaar zijn in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties. Tot die tijd kun je uiteraard al Scarlet & Violet kopen!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.