Baby en Peuter Boeken, School en Vrije tijd

Nijntje’s kerstboom

Nijntje’s kerstboom 25 december 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Nijntjes Kerstboom

Vrolijk kerstfeest allemaal! Wij hebben nog een leuke tip voor de Nijntje fans onder ons: Nijntje’s kerstboom. Dit schattige boekje kun je uitvouwen in de vorm van een kerstboom!

Nijntjes Kerstboom

Dit stevige kartonboek heeft de vorm van een kerstboom. Als je het boek openvouwt blijft het als een echte kerstboom overeind staan. Gezellig om samen te lezen en naar de plaatjes te kijken maar ook leuk ter decoratie.

Nijntjes Kerstboom

Over Dick Bruna

Dick Bruna (1927 Р2017) is een Nederlandse kunstenaar die wereldwijd bekend is, bij jong en oud, vooral door Nijntje. Bruna begon met tekenen in 1940 en illustreerde onder andere de boeken uit de Zwarte Beertjes-serie. In zijn latere carri̬re maakte Bruna een groot aantal prentenboeken en werd hij geestelijk vader van onder meer Eegje Egel, Lotje, Gobe, het hondje Snuffie, Betje Big, de Beertjes Boris en Barbara en natuurlijk Nijntje. Het oeuvre van Dick Bruna kenmerkt zich door een eenvoudige en directe tekenstijl. Dick Bruna publiceerde 120 prentenboeken. Naast prentenboeken, ontwierp Bruna ook nog eens meer dan tweeduizend boekomslagen, ruim honderd affiches en tientallen briefkaarten en prenten.

Nijntjes Kerstboom

Wat vinden onze kindjes van Nijntje’s kerstboom?

Vooral onze dochter van bijna 3 jaar vindt Nijntje erg leuk. Onze kindjes vonden het leuk om de dingen die wij zelf thuis met kerst hebben doen, zoals de kerstboom versieren. Een boekje dat een kerstboompje kan worden is natuurlijk extra leuk! Nijntje’s kerstboom heeft dan ook een mooie plek gekregen onder de kerstboom.

Nijntjes Kerstboom

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.