Poppen en Knuffels Reviews Trends

Na! Na! Na! Surprise mini dolls | Review

Na! Na! Na! Surprise mini dolls | Review 28 april 202310 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Na! Na! Na! Surprise mini dolls

Onlangs vertelden we jullie al over de uitbreiding van de Na! Na! Na! Surprise lijn: mini dolls. Wij kregen twee exemplaren uit deze serie opgestuurd en vandaag lees je onze review.

Na! Na! Na! Surprise mini dolls

De Na! Na! Na! Surprise mini dolls zijn twaalf schattige poppetjes om te verzamelen. De poppetjes zijn zo’n 10 centimeter groot. Ze hebben allemaal een eigen outfit die allemaal uitwisselbaar zijn. Ook zijn er nieuwe mini backpacks verkrijgbaar. Deze rugzak is ook tevens een speelruimte voor de Na! Na! Na! Surprise mini doll die je erbij geleverd krijgt. Wij kregen de Parisian Kitty versie toegestuurd. Deze beauty komt met een zacht roze schattig rugzakje.

Zowel de rugzak als het poppetje zijn natuurlijk kleiner dan de originele. Daarom zijn ze wat gemakkelijker mee te nemen dan de originele. Wij hebben de grote versie hiervan ook in huis en daar is Jasmijn nog steeds dagelijks druk mee. De combinatie van de pop en de speelset in de vorm van een rugzak is dus een goede! Hieronder op de foto zie je het verschil in grote tussen de originele en de Na! Na! Na! Surprise mini dolls.

Wat vindt Jasmijn van de Na! Na! Na! Surprise mini dolls?

Jasmijn (6) heeft zoals gezegd al enkele Na! Na! Na! Surprise in huis. Ze is erg fan van deze serie. Ze vindt het fantastisch dat ze nu ook een kleine versie in huis heeft. Al is het popje slechts een centimeter of 10, ze heeft dezelfde prachtige details als de grotere versies. Ze heeft besloten dat het kleine popje het kleine zusje is van de grotere poppen en sleept ze overal mee naar toe. En nogmaals; het is dus ook erg handig om mee te nemen!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.