Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

My Little Pony Sunny’s Lantaarn | Review

My Little Pony Sunny’s Lantaarn | Review 6 november 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

My Little Pony Sunny's Lantaarn

My Little Pony gecombineerd met een verrassingselement en een mooie lantaarn. My Little Pony Sunny’s Lantaarn is een combinatie van vele leuke en mooie dingen samen. Wij mochten dit leuke speelgoed van Hasbro testen en vandaag lees je onze bevindingen!

My Little Pony Sunny’s Lantaarn

My Little Pony Sunny’s Lantaarn is een magische lantaarn die van alles te bieden heeft. Je kunt allereerst de bovenkant openmaken waar je allerlei verrassingen in vindt. Daar vind je onder meer leuke accessoires om Sunny mee aan te kleden. Aan de zijkant van de lantaarn zit een sleutel waar je aan kunt draaien. Dan geeft Sunny’s lantaarn licht en komt er een balletje uit. Er zijn in totaal acht balletjes met daarin een kleine verrassing. Met die verrassingen kun je Sunny stylen. Je kunt uiteraard de balletjes ook weer terug in de lantaarn doen en zo eindeloos ermee blijven spelen. Maar je krijgt er ook een ketting bij zodat je er ook eventueel een mooie kralenketting van kunt maken.

Wat vinden onze kids van de lantaarn?

Jasmijn (5) vindt My Little Pony erg leuk, dus dat zij dit fantastisch zou vinden, dat had ik wel verwacht. Het grappige is dat ons zoontje Spencer (7) de lantaarn ook helemaal geweldig vindt. Het verrassingselement is een hit thuis. Het is dan ook wel echt een heel leuk concept. Als je aan de sleutel draait, verlicht de lantaarn en daardoor blijft het boeien. De kinderen stoppen oneindig vaak alle verrassingen weer in de balletjes, om vervolgens ze weer uit de lantaarn te blijven halen. Jasmijn vindt het ook helemaal leuk om Sunny steeds aan te kleinen met alle sieraden en dergelijke die bij de set komen.

Al met al is My Little Pony Sunny’s Lantaarn een erg leuk stuk speelgoed dat uitnodigt om het steeds het weer te pakken. Omdat het zo veelzijdig is, verveelt het niet snel. De kinderen hier zullen er in ieder geval nog veel mee spelen!

Lees hier meer tips voor tof speelgoed van Hasbro

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.