Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends

12 leuke cadeautips voor Sinterklaas

12 leuke cadeautips voor Sinterklaas 6 oktober 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

12 leuke cadeautips voor Sinterklaas

Het is begin oktober en toch staan wij alweer stil bij Sinterklaas! Het is je wellicht ook al opgevallen dat de speelgoedboeken weer worden uitgebracht en dat je meer speelgoedreclames voorbij ziet komen. Allemaal ter inspiratie voor de goedheiligman, want Sinterklaas geeft natuurlijk het liefst het leukste speelgoed! Daarom hebben wij vandaag alvast wat cadeautips voor Sinterklaas op een rij gezet.

Play-Doh Superkleurrijk Café

Met de Play-Doh Superkleurrijk Café kleiset openen kinderen een eigen café. Vul een beker bij de speelgoed-koffiemaker met Play-Doh klei en verplaats hem vervolgens naar de toppingstation om bijvoorbeeld slagroom toe te voegen. En als echte barista blijft het niet bij koffie, kinderen kunnen ook koekjes, cupcakes of donuts maken voor bij een kopje thee of bij een smoothie!

PLAY-DOH SUPERKLEURRIJK CAFÉ

Ben je meer fan van ijsjes dan van koffie en thee? Dan is de Play-Doh Ultieme IJscowagen een aanrader. De IJscowagen is voorzien van kassageluiden en leuke muziekjes en je maakt natuurlijk de lekkerste ijsjes die op allerlei manieren kunnen worden versierd!

Play-Doh Ultieme IJscowagen

Oké en de laatste Play-Doh set dan. Want de rommel die je maakt in je café of bij je ijscowagen die kan je prima weer opruimen met de Play-Doh Zoom Zoom Stofzuiger en Opruimset. Deze handige stofzuiger helpt je op stukjes Play-Doh op te ruimen. Duw de stofzuiger vooruit en zie hoe hij kleine stukjes klei verzamelt in het lege potje binnenin. Deze klei kan je na het opzuigen gewoon weer gebruiken, ideaal!

Play-Doh Zoom Zoom Stofzuiger en Opruimset

Peppa Pig: Peppa’s clubhuis & camper

Door naar Peppa Pig! Peppa Pig is ontzettend populair bij peuters en kleuters en ook dat is terug te zien in de (online) speelgoedwinkels. Dit keer zetten we Peppa’s Clubhuis in het zonnetje. Peppa en Kelly Konijn spelen samen in het speelhuis. Je kan kiezen tussen verhalen door de muur te draaien, daarmee verandert het verhaal samen met de muziek. Spelen Peppa Pig en Kelly Konijn winkeltje of bakkertje?

Peppa's clubhuis - Cadeautips voor Sinterklaas

Ga je liever op vakantie met Peppa? Dan is de speelset Peppa’s Camper een aanrader. Ga mee met Peppa en haar familie op vakantie. Druk op het stuur en hoor muziek uit de serie en populaire zinnetjes zoals ‘Zijn we er al bijna?’ te horen. Ben je aangekomen op de bestemming? Bouw de camper dan om naar een huis met meerdere verdiepingen!

Peppa's Camper

Cluedo Escape – Verraad in Slot Swaenesteyn

Onze cadeautips voor Sinterklaas bestaan natuurlijk niet alleen uit tips voor de allerkleinsten. Ook voor de wat oudere kinderen en volwassenen hebben we een leuke tip! Het bordspel Cluedo Escape – Verraad in Slot Swaenesteyn laat je genieten van het Cluedo spel maar dan anders. Cluedo Verraad in Slot Swaenesteyn plaatst de klassieke Cluedo-personages en het verhaal in een meeslepende escaperoomervaring.

Cluedo Escape - Verraad in Slot Swaenesteyn

Monopoly Wereldreis

Speel je liever Monopoly dan Cluedo? Ga dan mee op Monopoly Wereldreis! Koop bestemmingen, haal je reisdoelen en bestempel het spelbord met je pionstempel om te winnen. Met de speciale reisjournaalkaarten maak je herinneringen die je in de volgende spellen weer kunt gebruiken.

Monopoly Wereldreis

My Little Pony: Sunny’s Lantaarn

Ontdek de mysterieuze geheimen van Sunny’s magische lantaarn. Laat de lantaarn oplichten en de kristalvormige balletjes eruit rollen. Met de kristallen kun je het lantaarnlicht van kleur laten veranderen. Niet alleen leuk om mee te spelen maar ook om als nachtlampje te gebruiken.

Cadeautips voor Sinterklaas - My Little Pony - Sunny's Lantaarn

Furreal: Cinnamon Mijn Styling Pony

We blijven bij de cadeautips voor Sinterklaas in het thema pony’s! Want wat is deze interactieve knuffel schattig zeg. Ontmoet Cinnamon Mijn Styling Pony. Ze knipoogt en beweegt haar oren, hoofd en hals. Ze maakt blije geluidjes en haar wangen gloeien. Ze reageert op aaien en wordt graag gevoerd! En dat is nog niet alles want je kan haar borstelen en stylen met allemaal mooie accessoires.

Furreal - Cinnamon Mijn Styling Pony

Nerf Elite 2.0 Motoblitz

Door naar het stoerdere speelgoed. Heb jij de Nerf Elite 2.0 Motoblitz al in huis? Deze blaster schiet niet met één dart, maar wel 6 darts tegelijk. Haal de trekker over om één dart af te vuren of beweeg de hendel aan de onderkant om er 6 tegelijk af te vuren.

NERF Elite 2.0 Motoblitz

Ga je liever voor een blaster met meer snelheid? Dan is de Nerf Ultra Speed het ideale cadeau. De snelsvurende Nerf Blaster ooit haalt snelheden tot wel 7 darts per seconde. Met twee magazijnen voor 12 darts kan je in één keer 12 darts afvuren.

Nerf Ultra Speed

Jenga Maker

En tot slot nog wat inspiratie voor de bouwers onder jullie. Jenga Maker is speciaal voor de bouwmeesters! Deze speciale Jenga-variant laat je spelen in teams die tegelijkertijd zo snel mogelijk moeten bouwen. Eén speler kiest een kaart en vertelt aan andere teamgenoten hoe er gebouwd moet worden. Dit doe je zonder te wijzen of gebaren te maken én je mag niet spieken. Welk team is als eerste klaar en wint Jenga Maker?

Jenga Maker
Heb je nog aanvullende cadeautips voor Sinterklaas? Plaats ze dan in de reacties hieronder!

Ook leuk om te lezen: Het verlanglijstje van onze 8-jarige

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.