Favoriete speelgoed Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Trends

Het verlanglijstje van onze 8-jarige

Het verlanglijstje van onze 8-jarige 26 mei 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Lumo Stars knuffels

Op 4 juni wordt Fenna alweer 8 jaar! En traditiegetrouw heb ik ook dit jaar haar verlanglijstje voor jullie verwerkt in een blog. Ieder kind is natuurlijk anders en heeft andere interesses, maar wellicht kan je toch wat inspiratie op doen. Dus bij deze: het verlanglijstje van onze 8-jarige, lees je mee?

Cadeautips voor een 8-jarige

Hoewel Fenna dit jaar wat moeite had met het bedenken van de cadeautjes voor op haar verlanglijstje, is het toch weer een aardige lijst geworden. Wat mij betreft een leuk gevarieerd lijstje in verschillende speelgoed en prijscategorie├źn.

1. Leesboeken

Fenna vindt lezen ontzettend leuk en doet dit vrijwel elke avond voor het slapen gaan. Naast lezen vind ze filmpjes kijken op Youtube ook erg leuk, ze kijkt regelmatig naar filmpjes van de Zoete Zusjes en laten die zusjes nou ook nog eens leuke leesboeken hebben. Op haar lijstje staan De Zoete Zusjes gaan op vakantie en De Zoete Zusjes houden van Holland. Boeken waar Fenna verder nog gek op is zijn de Magische Bieb boeken.

Leesboek

2. Schleich dieren

Ze heeft nog helemaal geen dieren van Schleich, maar toen we onlangs in Harderwijk bij een hele leuke speelgoedwinkel binnen liepen was ze direct verliefd. Op haar lijstje staan natuurlijk haar lievelingsdieren (katten), maar ook paarden en een dierenarts praktijk.

Verlanglijstje 8-jarige

Niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook gewoon leuk als decoratie!

3. Nieuwe items van Enzo Knol

Ook vorig jaar stonden er diverse items van Enzo Knol op Fenna haar verjaardagslijstje en dit jaar is dat niet anders. Van wandklok en parfum tot voetbal en gymtas. Het staat allemaal op haar lijstje.

Enzo Knol

Ik blijf het dan ook herhalen. Is jouw kindje fan van iets of iemand? Dan zijn cadeaus die daar mee te maken hebben vaak een regelrechte hit!

4. Houten buitenspeelgoed

Buitenspelen en spelletjes spelen, Fenna doet het maar al te graag. En wanneer je dit kan combineren dan is het helemaal fantastisch. Dit jaar heeft Fenna het Croquet spel en het Kubb werpspel op haar lijstje staan.

Verlanglijstje 8-jarige

Ideaal om deze zomer mee te nemen naar de camping.

5. Knutselen blijft favoriet

Ook knutselen blijft favoriet. Dit jaar staat er een set op haar lijstje om Happy Stones te maken. Ook wil ze graag gaan gieten en schilderen en Fenna wil graag een nieuwe voorraad Aqua Gelz om prachtige creaties mee te maken. Of wat dacht je van eenhoorn tattoos of haarkrijt?

Verlanglijstje 8-jarige

6. De Air Up

Tot slot iets wat niet met speelgoed te maken heeft. Fenna wil graag de roze Air Up voor haar verjaardag. Mocht je dit niet kennen, dit is een waterfles. Met deze fles drink je puur water maar proef (of eigenlijk ruik) je 100% smaak. Ideaal om kinderen meer water te laten drinken, maar heel eerlijk wel duur!

Drinkfles

Benieuwd wat Fenna vorig jaar op haar verlanglijstje heeft gezet? Je leest het hier: Het verlanglijstje van onze 7-jarige!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.