Poppen en Knuffels Reviews

Baby Annabell Little Sweet Princess | Review

Baby Annabell Little Sweet Princess | Review 5 november 20221 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Baby Annabell Little Sweet Princess

Mijn dochter Jasmijn (5) heeft een nieuwe beste vriendin thuis: Baby Annabell Little Sweet Princess. “Want ze is een prinses mama, net als ik.” Voor Jasmijn is het duidelijk; deze nieuwe uitvoering van de bekende Baby Annabell poppen is het helemaal.

Baby Annabell Little Sweet Princess

Onlangs is deze nieuwe uitvoering van Baby Annabell verschenen, waarbij ze in een koninklijk jasje is gestoken. En ze komt niet alleen; er is namelijk ook een Little Sweet Pony verschenen. En je kunt ook nog een toffe nieuwe koninklijke outfit halen voor Baby Annabell. Kortom; deze dame is klaar voor haar nieuwe koninklijke bestaan. Baby Annabell Little Sweet Princess is 36 centimeter groot. Je krijgt naast de pop en haar outfit (met gouden schoentjes!) er een tiara en een haarborstel bij. Ze heeft een zacht lijfje en schitterend haar waar kleine kids flink mee aan de slag kunnen. Ook reageert ze op kusjes, dan krijgt ze namelijk een blosje op de wangen en ze maakt een kusgeluid.  Ook maakt ze geluid als ze gaat slapen.

Er is dus ook een witte pony beschikbaar als aanvulling op Baby Annabell. Deze is ook 36 centimeter groot. Bij de pony krijg je een zadel met poppenhouder en een hoofdstel. En uiteraard heeft de pony ook een kroontje. Als je in de oren van het dier knijpt, maakt het geluid.

Wat vindt Jasmijn van de pop?

Jasmijn is helemaal gek van poppen en alles wat roze en prinsessen is. Kortom; dit is de ideale match. Ze werd al helemaal enthousiast toen ze de Baby Annabell Little Sweet Princess uit mocht pakken. Een verpakking die overigens plasticvrij is! En sinds Annabell bij ons in huis is, leeft ze een koninklijk leven durf ik wel te zeggen. Ze heeft al kennis gemaakt met al Jasmijn haar andere poppen en mag bij haar slapen. De haren van de pop zijn echt heel erg mooi, waardoor je ze echt kunt kammen en bijvoorbeeld ook kunt vlechten of in staartjes kunt doen zonder dat het een grote wirwar wordt. Iets wat vaak wel een probleem is met poppen. Kortom; dit is de ideale tip voor de feestdagen voor alle jongens en meisjes die een mooie pop op hun verlanglijstje hebben staan!

Lees hier een eerdere review van ons over Baby Annabell.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

  1. Mijn dochter (bijna 3) vindt deze pop ook heel mooi, maar ik houd zelf eigenlijk niet zo van poppen met batterijen in. Ik vroeg me af, waar zit bij deze pop de batterijenhouder? En zit die een beetje onopvallend? Mijn zoon heeft een goedkope pop met batterijen en daarbij zit die batterijenhouder midden op de buik waardoor je die continu voelt zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.