Poppen en Knuffels Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Trends

My First Barbie is speciaal voor kleuters

My First Barbie is speciaal voor kleuters 15 januari 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

My First Barbie

Dit jaar introduceert Barbie een nieuwe pop: My First Barbie. Dit is de allereerste Barbiepop speciaal ontworpen voor kleuters. De pop wordt deze maand gelanceerd met volledige lijn poppen en accessoires, verkrijgbaar in vier huidskleuren.

My First Barbie

De My First Barbie pop heeft dezelfde look en feel die Barbie fans kennen, maar is vernieuwd met grote accessoires. Ook is ze makkelijk aan te kleden, heeft klittenband mode en een groter, zacht poppenlichaam gemaakt voor kleinere handen en groeiende verbeelding. De Barbie is groter dan een standaard Barbiepop, 34,3 cm in vergelijking met de standaard 29,2 cm. De pop heeft ook een zachter lichaam, meer uitgesproken armen en benen, gesloten handen en jongere gezichtskenmerken. Deze Barbie heeft lang haar, waardoor jongere kinderen haar gemakkelijker kunnen vasthouden en manoeuvreren tijdens het spelen.

My First Barbie

De My First Barbie-lijn omvat accessoires om gemakkelijk mee te spelen zoals verschillende outfits, huisdieren, een slaapkamerset en een theeset. Kinderen kunnen de meegeleverde grootschalige borstel gebruiken om haar haar te kammen en te stylen. Dit kan helpen bij het opbouwen van behendigheid en het aanleren van persoonlijke verzorging.

De nieuwe lijn is ontstaan na onderzoek van Mattel, het bedrijf achter Barbie. Daaruit bleek dat veel ouders wel Barbiepoppen voor hun kinderen in de peuterleeftijd wilden kopen, maar ze vonden hun kids nog te jong voor de standaardpop. Er was nog te vaak hulp van een volwassene nodig. Daarom is besloten om ze lijn te ontwerpen voor jongere kinderen. Om kinderen kennis te laten maken met de karakters, is er ook een animatieserie op YouTube aan gekoppeld.

Meer poppen? Lees hier onze blog hoe je zelf meubels maakt voor in een poppenhuis.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.