Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Review | Mila de Magische Make-up Eenhoorn van Vtech

Review | Mila de Magische Make-up Eenhoorn van Vtech 11 juli 20191 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Mila Magische Make-up Eenhoorn

Je hebt van die rages die na een tijdje weer voorbij gaan, maar dat lijkt bij ons in huis met het fenomeen eenhoorns (unicorns) niet te gebeuren! Vandaag viert Fenna haar kinderfeestje met het thema eenhoorns en daarbij is Mila, de magische make-up eenhoorn van Vtech ook aanwezig!

De magische make-up eenhoorn

Mocht je de magische make-up eenhoorn van Vtech nog niet kennen, dan vertellen we je graag meer over Mila! Mila is een zachte eenhoorn met heel veel functies en functionaliteiten. Mila wordt namelijk geleverd met een aantal accessoires waarmee je diverse functionaliteiten kunt aanroepen. Bij Mila de eenhoorn ontvang je een magische kwast, een make-up palet, een microfoon, een kam en een aantal haarclipjes!

Vtech Magische Make Up Eenhoorn

Naast deze accessoires heb je ook batterijen nodig! In Mila zitten batterijen, maar de vraag is hoelang deze mee gaan. Wil je zeker weten dat je lang met Mila kunt spelen dan moet je vooraf 4 AA batterijen plaatsen in Mila en daarnaast nog een AAA batterij in de magische kwast! Je schakelt Mila aan de onderkant in met een klein schakelaartje. Hierbij heb je de keuze om het geluid hard of zacht te zetten.

Wat kan Mila de magische eenhoorn?

Maar wat kan je dan met al deze accessoires? Mila is een magische make-up eenhoorn, dus uiteraard kan je iets met make-up! Maar Mila kan nog meer, ze vindt het ook ontzettend leuk om met je te zingen!

Make-up

De magische kwast en het make-up palet geven je de mogelijkheid om de hoorn en de oogleden van Mila een prachtige kleur te geven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is Mila activeren, door op de robijn voor op haar borst te duwen. Vervolgens selecteer je met de magische kwast een kleur.

Mila Magische Make-up Eenhoorn

En als je de kleur geselecteerd hebt houd je de magische kwast bij de hoorn of de oogleden van Mila! Zet hierbij de magische kwast van Mila verticaal op de kleur en wacht tot de kwast de gekozen kleur krijgt. Houd vervolgens de kwast bij de sensor van de hoorn en je ziet de gekozen kleur verschijnen!

Magische Eenhoorn Mila

Wil je ook de ogen een mooie kleur geven? Houd de magische kwast dan boven het ooglid en Mila haar oogleden kleuren ook!

Make-up Eenhoorn Vtech

Zingen

Wanneer Mila er prachtig uitziet vindt ze het heerlijk om samen liedjes te zingen. Dit doe je door de microfoon bij haar mond te houden. Let hierbij wel op dat de microfoon bij Mila haar mond blijft anders hoor je haar niet meer zingen. Dat geeft je natuurlijk wel de kans om zelf de show te stelen en lekker mee te zingen op de melodie! Fenna heeft al een aantal liedjes met haar gezongen! In totaal zingt Mila 5 verschillende liedjes.

Knuffelen & verzorgen

Mila houdt er ook van om goed verzorgd te worden. Zorg jij dat zij geen klitten in haar staart krijgt? Ook haar prachtige manen kunnen opnieuw gevlochten worden of lekker los hangen.

Mila vlechten

Verder houdt Mila enorm van knuffels, ze is dan ook lekker zacht! Maar naast knuffelen vindt ze het ook fijn om over haar rug geaaid te worden. Om je te bedanken laat ze een aantal prachtige lichteffecten zien en beweegt ze met haar hoofd.

Knuffelen met Mila de Magische Eenhoorn

Ook leuk om te lezen: Zoef Zoef Eenhoorns van Vtech

Spelletjes

Tot slot houdt Mila de magische make-up eenhoorn ook van spelletjes spelen. Zo probeert ze jouw lievelingskleur te voorspellen of kleuren te mengen! Met Mila verveel je je nooit!

Wat vinden wij van Mila?

Belangrijker is de vraag wat vindt onze 5-jarige Fenna van Mila? En dat is heel simpel te omschrijven, ze is verliefd! Sinds Mila bij ons in huis woont knuffelt ze elke dag met Mila, borstelt haar staart, zingt samen liedjes en geeft haar een lekker plekje om te rusten wanneer Fenna niet thuis is. En dat is natuurlijk het belangrijkste, Fenna vindt Mila de magische make-up eenhoorn helemaal fantastisch!

Vtech Mila

Wat ons betreft heeft Mila ook een aantal positieve punten, naast het plezier dat Fenna eraan beleefd. Zo wordt Mila geleverd met verschillende accessoires, zodat je altijd wel wat leuks kunt doen. Hoewel Mila geluid maakt is dat op de zachte stand heel goed te doen, maar je hebt twee standen. Vind je het geluid te zacht? Haal dan de schakelaar op de buik van Mila om! Verder schakelt Mila zich na een tijdje niet gebruikt te worden automatisch weer uit. Heel handig, want die bespaart batterijen!

Vtech Magische Make-Up Eenhoorn Mila

Voordat Mila hier in huis kwam hebben wij online wat reviews gelezen. Daar kwamen wij toch regelmatig de opmerking tegen dat Mila lastig in gebruik is. Wij kunnen ons hier niet in vinden! Wanneer je de magische kwast op de juiste manier boven het palet en de sensoren houdt is er niets aan de hand!

Hebben jullie Mila de magische make-up eenhoorn van Vtech al in huis?

Mila, de Magische Make-up Eenhoorn van Vtech

Adviesprijs €59,99
9

Kwaliteit

9.0/10

Speelplezier

9.5/10

Prijs

8.5/10

Pros

  • Superzacht, heerlijk om mee te knuffelen
  • Lekker make-uppen met de magische kwast
  • Gezellig samen zingen
  • Samen spelletjes spelen

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.