Games en Elektronica

Medal of Honor: Above and Beyond | Beleef de Tweede Wereldoorlog als nooit tevoren

Medal of Honor: Above and Beyond | Beleef de Tweede Wereldoorlog als nooit tevoren 17 december 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Medal of Honor Above and Beyond 1

Deze week verscheen de langverwachte VR-titel Medal of Honor: Above and Beyond. Het is een van de meest diepgaande VR-games tot nu toe. Het is een unieke ervaring die licht schijnt op de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog, door films en games te combineren.

Medal of Honor: Above and Beyond

De singleplayer-campagne van Medal of Honor: Above and Beyond is een innovatieve en realistische VR-ervaring. Daarbij kruipen spelers tijdens de meest cruciale momenten van de Tweede Wereldoorlog in de huid van een soldaat. Als rekruut voor de Office of Strategic Services, de voorganger van de CIA, gaan spelers op in een verhaal waarin ze missies aangaan die ze naar diverse plekken voeren.

Medal of Honor Above and Beyond 1

De uitgebreide multiplayer-ervaring van Above and Beyond bevat twaalf unieke maps en vijf multiplayer modi die zijn gemaakt voor virtual reality. Het spel brengt klassieke multiplayer modes uit eerdere Medal of Honor-games terug. Denk aan Deathmatch, Team Deathmatch en Domination. Er zijn innovatieve wendingen aan virtual reality toegevoegd in de modi Blast Radius. Daarin kunnen spelers bommen plaatsen op alle plekken die ze fysiek kunnen bereiken. Of ze met hun ogen en hun oren opsporen aan de hand van 3D-positiegeluid, om de bommen op locatie te ontmantelen voordat ze afgaan.

Medal of Honor Above and Beyond 1

Veteranen

Ook keert The Gallery uit de originele Medal of Honor in 1999 terug. Hiermee wordt een serie korte films, inclusief ontroerende interviews met echte Tweede Wereldoorlog-veteranen geïntroduceerd. Hierin delen ze hun verhalen over de Tweede Wereldoorlog via realistische 360° VR-beelden. Via innovatieve technologie krijgen spelers de kans om deze emotionele momenten uit de Tweede Wereldoorlog te horen. De Gallery bevat ook een bekroonde documentaire genaamd COLETTE. Die draait om een Franse verzetsstrijder tijdens de oorlog en is speciaal gemaakt voor het spel.

Medal of Honor Above and Beyond 1

Het spel is nu verkrijgbaar in de Oculus Store en op Steam.

Meer gamen? Ken je Trollhunters: Defenders of Arcadia voor de Nintendo Switch al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.