Baby en Peuter Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

Little Tikes Fantastic Firsts voor de allerkleinsten!

Little Tikes Fantastic Firsts voor de allerkleinsten! 21 oktober 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Little Tikes Fantastic Firsts

Het razend populaire speelgoedmerk komt met een nieuwe lijn voor de allerkleinsten: Little Tikes Fantastic Firsts. Daar vertellen we je vandaag graag meer over!

Little Tikes Fantastic Firsts

De nieuwe Little Tikes Fantastic Firsts lijn is ontwikkeld voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar. Het is speciaal ontworpen om de volop in ontwikkeling zijnde kleintjes uit te dagen en te verrassen.

De lijn bestaat uit verschillende producten:

Sleepy Stacker

Little Tikes Fantastic FirstsDe Sleepy Stacker is een 9-delige set met drie schattige mix-en-match figuurtjes die je op verschillende manieren op en in elkaar kunt stapelen. Kijk hoe de slaapkopjes ontwaken en hun ogen openen wanneer je ze stapelt! Elk lichaampje bevat ook een geluidje, ratel of knisper voor extra ontdekkingsplezier! Echt te schattig toch?

Singing Sorter

Little Tikes Fantastic Firsts

De Singing Sorter is een combinatie van een sorteer- en trekspeeltje. Wanneer je hem als trekspeeltje gebruikt, speelt het de leukste melodietjes af. Daarnaast hobbelen de vijf vormen dan op en neer. De vijf gemakkelijk vast te pakken blokjes helpen baby’s om vormen en kleuren te leren. Elke vorm heeft een gezicht met een leuk kiekeboe-effect.

Spinning RC

Little Tikes Fantastic Firsts

De Spinning RC is het perfecte eerste op afstand bestuurbare speelgoed voor kinderen. Door de drie eenvoudige knoppen: rijden, draaien en toeteren is het voor beginners makkelijk te besturen. De maffe hobbel- en rolbeweging en het robuuste ontwerp zorgen voor heel veel plezier bij jonge coureurs. De deuren zwieren open tijdens het draaien voor een grappige verrassing! De spinning RC is verkrijgbaar in het blauw en roze.

3-in-1 Switcharoo Activiteitentafel

Little Tikes Fantastic Firsts

Deze 3-in-1-tafel zit bomvol grappige liedjes, geluiden en functies voor kinderen. Werkt geweldig als speelgoed op de grond, als activiteitentafel of als speelgoed voor onderweg. De Switcharoo is een interactieve tafel met meer dan 75 leuke liedjes, geluiden en zinnetjes om te leren. Het bevat zowel een school- als dierentuinthema en talloze activiteiten om baby’s die al snel zijn gaan staan te vermaken en bezig te houden.
De 3-in-1-activiteitentafel groeit met je baby mee:

  • Zitten en spelen
  • Activiteit om mee te nemen
  • Staan en verkennen

Adviesprijzen

Sleepy Stacker € 14.99
Singing Sorter € 22.99
Spinning RC €29.99
3-in-1 Switcharoo Activiteitentafel €54.99

Ook leuk om te lezen: RC Dozer Racer van Little Tikes

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.