Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Linnaeushof: speelseizoen 2019

Linnaeushof: speelseizoen 2019 19 februari 20192 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Linnaeushof 2019

Linnaeushof is Europa’s grootste speeltuin en dat is natuurlijk supertof! Het is nog even geduld hebben, maar vanaf 27 maart 2019 wordt het nieuwe speelseizoen geopend met een toffe Youtube vlogwedstrijd.

De grootste speeltuin van Europa

Het Linnaeushof is de grootste speeltuin van Europ en deze speeltuin staat bekend als veilig en vertrouwd, klantvriendelijk, duurzaam, authentiek en verrassend!

Wat is er te doen in het Linnaeushof?

Met meer dan 350 attracties en speeltoestellen is Linnaeushof een mega speelparadijs voor kleine en grotere kinderen. In deze speeltuin vind je o.a. kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, karts, hobbelfietsen, minigolfbanen, waterfietsen, funny-wheels en een superglijbaan. En wat dacht je van het Piratennest, de Toffe Toren, het Verkeersdorp, de Zandfabriek en de waterspeeltuin de Oase.

Linnaeushof - Bennie Broek Show
Linnaeushof – Bennie Broek Show

Voor de kleinere kinderen is er Dreumesland of de overdekte wortelberg. Voor de grotere kinderen is er een Speelsportiefhoek met klimwand, skaterail en een twintig meter lange hindernisbaan.

Linnaeushof Waterspeeltuin

Het Linnaeushof is ook uitermate geschikt voor verjaardagsfeestjes en schoolreizen. Getraind personeel let voordurend op de spelende kinderen.

Speelseizoen 2019

Het speelseizoen van 2019 is nog niet geopend. Vanaf 27 maart 2019 is het mogelijk om Linnaueshof te bezoeken. Voor die tijd maak je al kans op vrijkaarten en dit speelseizoen kan je meedoen aan een vlogwedstrijd!

Youtube Vlogwedstrijd Linnaeushof

Vanaf 27 maart t/m 26 mei loopt de Youtube Vlogwedstrijd. Maak jij tijdens jouw bezoek aan het speelparadijs een te gek filmpje en plaats je het op Youtube? Dan maak je kans op toffe prijzen! Bezoekers van de website van Linnaeushof stemmen op hun favoriete filmpje en kiezen zo de winnaars. Wat je kunt winnen? Dat is niet mis!

  • 1e prijs: vlogcamera (t.w.v. 500 euro)
  • 2e prijs: Linnaeusabonnement voor twee personen
  • 3e prijs: een souvernirpakket met knuffels, drinkbekers en CD’s

Alle spelregels verschijnen op de website en kan je afhalen bij de kassa.

Linnaeushof glijbaan
Linnaeushof glijbaan

Win vooraf vrijkaartjes

In de aanloop naar het nieuwe speelseizoen zijn er vrijkaarten te winnen voor het speelparadijs maar liefst tien keer vier vrijkaarten worden er verloot onder de kinderen die een leuke reactie achterlaten op de aankondiging van de Youtube Vlogwedstrijd op de Facebookpagina van Linnaeushof. Vertel waarom jij zo graag mee wilt doen aan de wedstrijd en wat je leuk vindt aan het speelparadijs in Bennebroek.

Linnaeushof
Hebben jullie het Linnaueshof al eens bezocht?

Ook leuk: Deze zomer: Toy Story 4 in de bioscoop

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

2 comments

    1. Ja, die zijn er zeker! Bij de opening van het nieuwe speelseizoen presenteert Linnaeushof een fantastisch nieuw klim en klauter speeltoestel waarop je een behendigheidsparcours kunt afleggen. Het toestel is maar liefst vijftien meter lang en vijf meter breed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.