Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Klorofil de Dennenappel | Magische snoepwinkel

Klorofil de Dennenappel | Magische snoepwinkel 12 oktober 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Klorofil de Dennenappel

Yes! Er is weer een nieuwe set van Klorofil. Dankzij Kleine Giraf hebben we al meerdere mooie producten mogen testen, zoals de wereldberoemde speelboom, de winterboom en de school. En deze keer kregen we de Dennenappel opgestuurd!

Klorofil de Dennenappel

In deze prachtige besneeuwde dennenappel zit een magische winkel met allerlei lekkernijen verstopt. Je kunt er val alles doen. Popcorn laten poppen, ijsjes en wafels maken en nog heel veel meer. De dennenappel is erg interactief en je kunt van alles ontdekken. Denk aan de tafeltjes en de toonbank waar van alles te doen valt. Uiteraard heeft ook de dennenappel een geheime schuilplaats, deze zit in het dak verstopt. Je krijgt één speelfiguur erbij, een pinguïn. Het speelgoed is geschikt voor kinderen van 18 maanden en ouder.

Klorofil de Dennenappel

We hebben in de loop der jaren meerdere sets verzameld van Klorofil en daar wordt geregeld mee gespeeld. We hebben zelf extra poppetjes gekocht om er nóg meer plezier van te hebben. Deze Dennenappel is net zo mooi als de rest van Klorofil en werd hier thuis met open armen ontvangen door Spencer (8) en Jasmijn (6). Het is dan ook een schitterend stuk speelgoed van mooie, stevige kwaliteit. We zijn ook niet anders gewend van Klorofil. Er valt ook heel erg veel te ontdekken in de boom. Het leuke van dit speelgoed is dat het de fantasie van kinderen stimuleert. Alle Klorofil-dieren hebben bij ons al heel wat avonturen meegemaakt. En daar gaan er zeker nog meer bij komen. Wij zijn blij met de nieuwe set en gaan er nog veel plezier van hebben!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.