Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Klorofil Winterboom | Geniet van het Winterwonderland

Klorofil Winterboom | Geniet van het Winterwonderland 23 november 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Klorofil Winterboom

We zijn thuis fan van het mooie speelgoed van Klorofil. Dankzij Kleine Giraf hebben we al meerdere mooie producten mogen testen, zoals de wereldberoemde speelboom en de school. Maar nu is er ook een Klorofil Winterboom! Een schitterende variant op de speelboom, geheel in winterstijl.

Klorofil Winterboom

De Klorofil Winterboom is een mooie boom die met sneeuw is bedekt. Je kunt er van alles doen. Zo is er een skiwinkel op de onderste verdieping. Daar kun je ski’s, een snowboard en een slee kopen. Op de eerste verdieping is een eetkamer met een open haard. Vanaf daar kun je weer naar beneden glijden óf via de uitklapbare trap naar de knusse slaapkamer op de tweede verdieping gaan. Het pop-up dak verbergt een relaxruimte met zonnebedjes. Maar je kunt natuurlijk ook met de skilift helemaal naar de boomtop gaan en vanaf daar weer naar beneden glijden. Net als bij het andere Klorofil speelgoed kun je alles bewaren in de boom en meenemen dankzij een handvat op het dak. Bij de boom krijg je één poppetje, een kleine ijsbeer. Het speelgoed is geschikt voor kinderen van 18 maanden en ouder.

Wat vonden Spencer en Jasmijn van de set?

We hebben de magische speelboom al enkele jaren in huis en in de loop der tijd is daar steeds meer bijgekomen. Deels omdat we mooie producten mochten reviewen van Kleine Giraf en deels omdat we zelf poppetjes en dergelijke erbij hebben gekocht. Spencer (7) en Jasmijn (5) waren dan ook heel blij dat we deze mooie Winterboom mochten testen. Het is dan ook een schitterend stuk speelgoed van mooie, stevige kwaliteit. Precies zoals we gewend zijn van Klorofil. Er valt ook heel erg veel te ontdekken in de boom. Overal zijn kleine vakjes en hoekjes die te ontdekken zijn. De skilift met glijbaan is natuurlijk helemaal een feestje en wordt ook zeer geregeld gebruikt thuis. Al met al blijft Klorofil speelgoed schitterend speelgoed van goede kwaliteit. Kinderen kunnen er hun fantasie in kwijt en het speelgoed kan generaties lang mee!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.