Games en Elektronica Trends

King of Crabs | Gametip (gratis!)

King of Crabs | Gametip (gratis!) 27 augustus 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

King of Crabs

Wij zijn gek op gamen thuis en vinden het leuk om allerlei (nieuwe) spellen uit te proberen. King of Crabs is een Battle Royale die gratis te spelen is via onder meer Steam. Vandaag vertellen we je meer over dit spel.

Battle Royale

King of Crabs is een zogenoemde Battle Royale. Dat is een genre spel waarbij spelers moeten zorgen dat ze als laatste overblijven. Een bekende in dit genre is natuurlijk Fortnite, maar ook Fall Guys is ontzettend populair!

King of Crabs

King of Crabs

In King of Crabs draait het allemaal om krabben. Vechtende krabben welteverstaan. Met maximaal 100 andere spelers tegelijk kan er gespeeld worden. Sloop, scharrel en slacht je weg om de King of Crabs te worden! Ondertussen verzamel je uiteraard allerlei punten. Daarmee kun je zeldzame en coole krabsoorten verzamelen. Die kun je vervolgens weer upgraden en aanpassen om zo te stijgen in de ranglijst. Zo heeft de bruine krab hieronder ook een krabbenhoedje op 🙂

King of Crabs

King of Crabs is een succes te noemen met al 5 (!) miljoen spelers! Het is een spel van Robot Squid en Spilt Milk Studios. Het spel is begin maart gelanceerd in de iOS App Store and Google Play. Enkele maanden later kwam het ook op Steam.

King of Crabs

Gratis!

En nu het leukste nieuws: het spel is (vooralsnog) gratis! Het is nog niet helemaal af en kan nog veranderen. Daarom kunnen spelers nu al early acces krijgen. De makers vragen spelers om feedback te geven over het spel. Ook leren ze zo hoe het spel op bepaalde systemen functioneert. Een handige manier om zo meer over het spel te weten te komen en goede feedback te krijgen. En voor ons leuk, omdat we het gratis kunnen spelen! Overigens is het spel bijna helemaal af, dus als je het gratis wilt downloaden, zou ik er niet te lang meer mee wachten als ik jullie was!

King of Crabs

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.