Verlopen winacties

Win de leukste Kinderen voor kinderen boeken! (GESLOTEN)

Win de leukste Kinderen voor kinderen boeken! (GESLOTEN) 16 december 20182 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Kinderen voor Kinderen

Kinderen voor kinderen, wie kent het niet! Ik ben ermee op gegroeid en heb nog diverse cd’s hier thuis liggen. De nieuwste cd ‘Kom erbij‘ ligt inmiddels in de winkel en uitgeverij Meis & Maas hebben daar ook nog hele leuke boeken uitgebracht. Lees snel verder en we vertellen je meer over het werk-, dag- en vriendenboek!

Het Kinderen voor Kinderen dagboek

Kinderen voor kinderen dagboek

Houd jij ervan om al jouw gedachten en belevenissen in een dagboek te schrijven? Dan is het Kinderen voor kinderen dagboek echt iets voor jou! In dit dagboek kun je namelijk alles kwijt. Je grootste geheimen of je waanzinnigste dromen. En in dit dagboek schrijf je niet alleen maar, je leest tips en kunt vragen beantwoorden. Ben je klaar? Dan sluit je dit dagboek af met een slot en verstop je de sleutel!

Het Kinderen voor Kinderen werkboek

Kinderen voor Kinderen werkboek

Ieder kind heeft een talent. De één kan goed zingen, de ander is goed in dans of acteren. Ieder kind heeft wel iets dat hij of zij goed kan. Met het Kinderen voor kinderen werkboek ontdek jij wat jouw talent is! Met handige tips en leuke opdrachten leer jij om je eigen lied te schreven, te zingen of te begeleiden op muziek. Het werkboek geeft jou de kans om jouw talenten te ontdekken.

Kinderen voor Kinderen werkboek

Het Kinderen voor Kinderen vriendenboek

Kinderen voor Kinderen Vriendenboek

Kennen jullie de boodschap van de cd ‘Kom erbij‘? De boodschap luidt samen sta je sterk. En dat is ook meteen het thema van het Kinderen voor kinderen vriendenboek.  Zo vertellen de Twinstar zusjes Claire en Sophie wat ze echt van elkaar vinden. En ook de presentatoren Anne en Lex komen in het boek voor. Maar nog belangrijker, jij kan je eigen vrienden in het boek laten schrijven. Zo verzamel je alle belangrijke informatie van jouw beste vrienden in een tof boek!

Kinderen voor Kinderen Vriendenboek

Win het werk-, dag- en vriendenboek!

Ben je al enthousiast?? En zou je ontzettend graag in het dagboek, het werkboek of het vriendenboek schrijven? Dat komt dan goed uit! We mogen één van jullie blij maken met dit hele pakket aan boeken. Door onderstaande stappen te doorlopen maak je kans op dit toffe pakket met boeken.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt woensdag 26 december 2018 bekendgemaakt.

Ps. vergeet je niet mee te doen aan onze andere winacties? Je maakt ook kans op o.a. een LEGO dierenatlas!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

2 comments

  1. Wauw! Wat een gaaf pakket. 3 hele leuke boeken… hier in huis een echte grote k v k fan. Concerten de doe dag, de filmpjes op de site. Elke dag wordt er gekeken, gedanst en gezongen. En ook gedroomd van een plekje in het koor…. wie weet ooit!! Nu lekker vakantie en kans op heel veel lees en doe plezier.
    Ik doe graag mee voor mijn dochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.