Verlopen winacties

Win een Denksport Unicorn kleur- & puzzelblok (GESLOTEN)

Win een Denksport Unicorn kleur- & puzzelblok (GESLOTEN) 15 december 20188 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Denksport Unicorn Kleurblok puzzelblok

Is jouw zoontje of dochtertje ook helemaal gek van eenhoorns? Dan ben je bij Denksport aan het juiste adres. De unicorn oftewel de eenhoorn is mateloos populair en vanaf nu kunnen kinderen heerlijk kleuren of puzzel in de nieuwste edities van Denksport. We hebben het over het Denksport Unicorn puzzelboek en het Denksport Unicorn kleurblok!

Het Denksport Unicorn kleurblok

Voor de jongste kinderen heeft Denksport het Unicorn kleurblok op de markt gebracht. Dit kleurblok is geschikt voor alle leeftijden en bestaat uit 80 pagina’s vol met eenhoorns! Voor iedereen die van kleuren houdt is het een echte must-have. Je kunt aan de slag door eenhoorns te kleuren, maar ook prachtige kastelen en alles wat bij eenhoorns past. Handig aan dit kleurblok is de mogelijkheid om eenvoudig de kleurplaten uit te scheuren. Zo kan er op een eenvoudige manier samen met vriendjes en vriendinnetjes gekleurd worden!

Denksport Unicorn Kleurblok puzzelblok

Het Denksport Unicorn Puzzelblok

Voor de wat oudere kinderen is er het Unicorn puzzelblok. Dit boek staat vol leuke puzzels en spelletjes die alles te maken hebben met de eenhoorn. De kinderen worden uitgedaagd door bijvoorbeeld een woordzoeker op te lossen, de weg door een doolhof te zoeken of ook gewoon even lekker te kleuren of te plakken met stickers. Het puzzelboek is geschikt voor kinderen van 6 tot 8 jaar oud.

Denksport Unicorn Kleurblok puzzelblok

Wat vinden wij van de Denksport Unicorn edities?

Fenna (4 jaar) en Jamie (6 jaar) hebben samen de boekjes getest. Fenna vermaakte zich heerlijk met het Denksport Unicorn kleurblok. Heel enthousiast begon ze de eerste kleurplaten te kleuren. De magische eenhoorn deed zijn werk, want ze was direct verliefd op alle kleurplaten die voorbij zijn gekomen.

Denksport Unicorn Kleurblok puzzelblok

Jamie begon meteen enthousiast te puzzelen. Het puzzelblok is geschikt voor kinderen van 6 tot 8 jaar oud. En dat was voor onze 6-jarige wel te merken. Sommige puzzels waren toch nog wel een beetje lastig, maar met wat hulp vermaakte ook Jamie zich prima. En mocht je denken eenhoorns zijn toch voor meisjes? Het maakte Jamie helemaal niet uit, gewoon lekker puzzelen dat vond hij het belangrijkste!

Denksport Unicorn Kleurblok puzzelblok

Win een Denksport Unicorn kleurblok & puzzelboek

Zijn jouw kinderen ook helemaal gek van eenhoorns? En wil je de Denksport Unicorn edities wel eens proberen? Dat komt goed uit! We mogen van beide blokken een editie weggeven! Door onderstaande stappen te doorlopen maak je kans op een Denksport Unicorn puzzel- en kleurblok.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt woensdag 26 december 2018 bekendgemaakt.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

8 comments

 1. Mijn dochter is een grote eenhoorn fan , en zou blij zijn met dit leuk pakket, dus waag graag voor haar deze toffe kans , ???

 2. Wat leuk zeg loot dolgraag mee voor ons dochtertje Jill
  ze grote fan van eenhoorns en ze is ook bijna jarig ze word 5 jr en als thema is unicorns zo gaaf ze is dol op kleuren
  Uiteraard doe ik ook mee via facebook als Jessica Jill John

 3. Mijn dochter heeft die kleurblok laatst al gezien bij de supermarkt en ze vond het als grote liefhebber van eenhoorns en kleuren natuurlijk geweldig. Omdat het net Sinterklaas was geweest, vond ik het wat teveel verwennerij om haar dat te kopen toen.
  Maar als ik het mag winnen, is het natuurlijk helemaal leuk om haar daar alsnog mee te verrassen.
  Ik volg via FB en Instagram (ben daar mamajola77)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.