Knutselen en Educatief Reviews

Jumbo Knutselkoffer van Lena – Lockdownplezier!

Jumbo Knutselkoffer van Lena – Lockdownplezier! 6 januari 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Jumbo Knutselkoffer

Hoe wij de lockdown doorkomen? Knutselen, knutselen, knutselen! Als je aan onze kids vraagt wat ze willen doen, is dat meestal het antwoord. Maar ja de winkels zijn dicht, dus we zijn online naar leuke knutselspullen gaan zoeken. Uiteindelijk hebben we bij Bol.com deze Jumbo Knutselkoffer van Lena besteld. Vandaag lees je onze review!

Jumbo Knutselkoffer van Lena

De Jumbo Knutselkoffer doet zijn naam eer aan. Er zitten maar liefst 800 onderdelen in! Het gaat om de materialen waarmee je kunt knutselen, dus de scharen, lijm etc moet je zelf al hebben. Wat zit er dan allemaal in? Onder meer: gekleurd papier, oogjes, pompons, stickers, crêpetape, gekleurde ijsstokjes, knopen, touw en kraaltjes. En nog véél meer.

Jumbo Knutselkoffer

Wat kun je ermee maken?

Bij de Jumbo Knutselkoffer zitten geen voorbeelden van wat je kunt maken of uitleg daarvan. Alleen op de voorkant van de box staan wat voorbeelden. Het is dus niet zo’n knutselbox zoals bijvoorbeeld van Little Creations waar je een stap voor stap plan bij krijgt. Deze knutselkoffer vergt meer fantasie.

Jumbo Knutselkoffer

Gelukkig is dat helemaal goed gekomen. Overigens kun je op bijvoorbeeld Pinterest uiteraard allerlei voorbeelden vinden hoor, maar de fantasie prikkelen is ook erg belangrijk!! Onze kids vonden vooral de oogjes erg leuk en hebben allerlei monsters gemaakt. Ook maakten we een bloem zoals op de voorkant van de doos stond en zijn opa en oma verblijd met een serie kettingen die ze van het touw en de kraaltjes gemaakt hadden..

Wat vonden wij van de knutselkoffer?

Zoals gezegd zijn onze kinderen (5 en 3) helemaal idolaat van knutselen, dus deze koffer werd met open armen ontvangen. Al snel begonnen ze met knippen en plakken en gingen aan de slag. We hebben deze box al sinds kerst in huis en er nog steeds heel veel plezier van! Wat ons betreft is het een aanrader!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.