Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Spellen en Puzzels

Review | Hydro Strike van Goliath

Review | Hydro Strike van Goliath 15 februari 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Hydro Goliath

Hydro Strike van Goliath is een combinatie van een flipperkast en airhockey met een twist. Maar dat is nog niet alles! Doe goed je best want voordat je het weet heb je een verfrissende douche te pakken!

Wat is Hydro Strike van Goliath?

Hydro Strike van Goliath is een hilarisch spel met verschillende spelcomponenten. Het is een tweepersoonsspel waarbij het handig is als je goed bent in het spelen op een flipperkast.

De inhoud

Het spel bestaat uit een aantal onderdelen. Allereerst de flipperkast, dit is in dit geval het spelbord van dit spel. Bij dit spel worden verder nog twee afdekklepjes, twee balletjes en de spelregels geleverd.

Hydro Strike - de inhoud
Hydro Strike – de inhoud

Hoe werkt Hydro Strike?

Het doel van het spel klinkt vrij eenvoudig: droog blijven! Toch is dit makkelijk gezegd dan gedaan. Voordat je met Hydro Strike kunt beginnen moet aan beide kanten van de flipperkast een klein waterreservoir worden gevuld met water.

Waterreservoir
Het waterreservoir vullen.

Je vult dit waterreservoir door dit te vullen tot aan de rand. Vervolgens sluit je het af met de bijgeleverde afdekklepjes. Je kunt bijna beginnen, je moet nu enkel nog even op het knopje drukken aan de andere kant bij de flipper. En nu is het tijd om te beginnen! Rol het balletje de flipperkast in en zorg ervoor dat jouw tegenstander niet scoort. Dit doe je door met behulp van de twee flippers het balletje uit jouw doel te houden. En natuurlijk gebruik je dezelfde flippers ook om te scoren bij jouw tegenstander. Komt het balletje in jouw goal? Dan schiet er water in je gezicht en heeft je tegenstander een punt! Wie het eerste vijf punten heeft is de winnaar van het spel.

Waterreservoir afgedekt

Wat vinden wij van Hydro Strike?

Heel eerlijk gezegd ben ik altijd wat huiverig voor spelletjes waarbij je iets moet toevoegen. Denk hierbij aan water of aan bijvoorbeeld slagroom zoals bij het spel Pie Face Cannon. Het opruimen en schoonmaken staat mij vaak tegen, maar bij dit spel is het geen probleem! Het waterreservoir is heel klein, dus dat is zo geleegd en opgedroogd, ideaal!

Hydro Strike van Goliath
Hydro Strike spelen!

Ondanks het kleine waterreservoir komt er genoeg water uit het spel zetten. De kinderen vonden het spel vanaf het begin af aan, hilarisch. De eerste waterstraal die één van de gezichten raakte, zorgde voor de slappe lach. Het spel is heel eenvoudig in gebruik, maar absoluut een hit! Bekijk hier een filmpje op onze Facebookpagina.

Ook leuk: Boomtrix van Goliath

Kennen jullie het spel Hydro Strike al?

Hydro Strike van Goliath

€18,95
9.1

Prijs

9.0/10

Speelplezier

9.5/10

Kwaliteit

8.9/10

Pros

  • Eenvoudig
  • Goede kwaliteit
  • Werkt op de lachspieren

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.