Boeken, School en Vrije tijd Reviews Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Verlopen winacties

Het dikke billenboek

Het dikke billenboek 25 oktober 201919 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Het dikke billenboek

Een boek over dieren met dikke billen, waar je ook nog eens op kunt drukken! Dat is Het dikke billenboek! Lees snel meer over dit hilarisch leuke boek!

Het dikke billenboek

Kennen jullie het liedje ‘Ze kunnen zeggen wat ze willen’? Dat begint met ‘Ze kunnen zeggen wat ze willen, maar de olifant, die heeft de dikste billen van het hele land.” Dit boek is daar losjes op gebaseerd. Maar dan draait het allemaal om de hyena.

De hyena kijkt in de spiegel en vraagt zich af wie nou de allerdikste billen van het hele land heeft. In Het dikke billenboek komen allerlei dieren voorbij die beweren dat zij de dikste billen hebben. Wat erg grappig is, is dat er twee squishy billen uitsteken uit het boek. Deze kun je elke keer indrukken, op iedere bladzijde.

Het dikke billenboek

Meer leuke voorleesboeken? Ken je Verboden te voeren al?

Ons oordeel

Onze kinderen zijn allebei gek op het liedje ‘Ze kunnen zeggen wat ze willen’ en dit boekje Het dikke billenboek zorgde gelijk voor hilariteit thuis. Want een boekje met twee squishy billen, dat kunnen onze kinderen van 4 en 2 wel waarderen natuurlijk. Het boekje is lekker vrolijk en de tekeningen zijn echt heel erg leuk.

Het dikke billenboek

Elke avond voor het slapengaan lees ik het boekje voor sinds we het hebben. En elke avond is het dikke pret natuurlijk! Omdat alle dieren ongeveer hetzelfde zeggen, is het erg herkenbaar voor de kinderen en roepen ze al gelijk wat ze gaan zeggen. En uiteraard wordt er veel op de billetjes gedrukt!

Kenden jullie het dikke Billenboek al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

19 comments

 1. Goedemorgen het boek lijkt mij fantastisch om Noa te geven en voor te lezen ze is 2 en dol op lezen het boekje ziet er super grappig uit

  1. Wat leuk! Mijn kleindochter zingt ook dat de olifant ?? de dikste billen van het hele land heeft ha ha, sinds ze hoorapparaatjes heeft.

 2. Wat een grappig boekje! Mijn dochtertje is thuis erg druk met haar ‘dikke’ billen en vooral wie er in huis de dikste heeft. Dit boekje sluit hier perfect bij aan dacht ik zo.
  Volg op Bloglovin, niet actief op FB.

  1. Ja ik doe mee voor onze kleindochter Emily van 4 die nu in de leeftijd zit dat vieze woordjes zo leuk zijn daar hoort kont billen ook bij ??????

 3. Dat liedje is ook ons lievelingsliedje. Lijkt me dan ook een geweldig boek om samen met de kleine meid te lezen. Lekker lachen en zingen samen.

 4. Wat een grappig boekje!
  Heel graag doe ik mee voor mijn kleinkinderen.
  Ik heb alleen geen facebook(privéredenen) maar heb geliked en geloved op bloglovin.
  Hoop ook mee te mogen doen.

 5. Met een buurvrouw die over enkele weken gaat bevallen, zou dit een enorm leuk kraamcadeau zijn om te geven ik doe graag mee.
  Heb er over gehoord via een FB vriendin, ze had haar manneke gefilmd en die zetten zijn mondje al in de billen, 9 maanden jong. ?
  Ingeschreven voor de nieuwsbrief en bevestigd, volger geworden op Insta en op FB. vr gr Jenneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.