Blinger Knutselen en Educatief Rollenspel en Feest Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Blinger, steel de show met prachtige diamanten!

Blinger, steel de show met prachtige diamanten! 24 oktober 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Blinger diamantjes

Glinsterende diamanten in het haar? Op je schooltas, schoenen of op je etui, wie wil dat nou niet? Met de Blinger glitterset versier jij eenvoudig jouw favoriete voorwerpen of steel je liever de show met Blingers in je haar? Het kan allemaal!

Wat is Blinger?

Blinger is een nieuw product van BOTI! Met dit nieuwe product plaats je op een eenvoudige manier gekleurde glinsterende diamantjes waar jij maar wil. Versier jij je kleding of toch liever je haar? Het maakt niet uit want met maar liefst 75 prachtige diamanten kan het ook allemaal. En wees niet bang, de diamantjes zijn ook eenvoudig weer te verwijderen.

De inhoud

Wij kregen de mogelijkheid om Blinger van BOTI voor jullie te testen. En Fenna (5 jaar) deed dat maar al te graag. De verpakking van de glitterset is al interessant, vol glitter! Maar de inhoud is natuurlijk nog interessanter.

Blinger glitterset

In de Blinger glitterset zit de Blinger en maar liefst 75 glinsterende diamanten in verschillende kleuren en vormen.

Hoe werkt Blinger?

Het werkt heel eenvoudig. In slechts een paar stappen bevestig je de diamantjes waar je maar wilt. Let in het begin wel even op dat je de steentjes op de juiste manier in het Blinger-systeem bevestigd.

Stap 1 - verwijder het elastiekje

Verplaats allereerst het zwarte elastiekje dat om het systeem heen zit. Zo krijg je de mogelijkheid om de Blinger glitterset te openen en de diamanten te plaatsen. Op de foto hieronder zie je het elastiekje op de juiste manier bevestigd.

Open de Blinger glinsterset

Wanneer je het systeem op de juiste manier hebt geopend is het tijd om de diamantjes te plaatsen. Plaats deze met de ‘bolle’ kant naar boven.

Diamantjes in het systeem

Vervolgens klik je het Blinger-systeem dicht en je bent klaar om te beginnen! Doorloop de volgende drie stappen en je steelt de show met jouw prachtige creaties: laad, klik & Bling!

Blinger van BOTI
Klik en Bling
Klik en Bling

Ook leuk om te lezen: Glam Go maak slijm fashionable

Wat vinden wij ervan?

Fenna (5 jaar) vindt het helemaal fantastisch. Zodra ze door had wat de bedoeling was van de Blinger glitterset ging ze los! We begonnen met een diamantjes in het haar, maar al snel had ze door dat er veel meer versierd kon worden. Op de kleren was niet zo handig en haar schoenen glinsteren al genoeg, maar haar rugtas kon nog wel wat glitter gebruiken.

Diamantjes op haar rugtas
Diamantjes op haar rugtas

En de volgende ochtend moesten er uiteraard ook een aantal diamantjes in het haar bevestigd worden. Dit was op het schoolplein meteen een regelrechte hit! Alle klasgenootjes wilden ook wel zulke mooie diamantjes in het haar, een groot succes dus!

Wat denken jullie? Zou de Blinger bij jullie thuis in de smaak vallen?

Blinger Glitterset van BOTI

€19,99
8.9

Kwaliteit

9.0/10

Prijs

8.2/10

Speelplezier

9.5/10

Pros

  • De glitters blijven op allerlei ondergronden plakken!
  • Blinger in het haar, pas maar op voor je het weet willen alle vriendinnetjes dit ook

Cons

  • Je bent snel door de diamandjes heen

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.