Boeken, School en Vrije tijd

Gepersonaliseerde kinderboeken – cadeautip!

Gepersonaliseerde kinderboeken – cadeautip! 22 mei 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

gepersonaliseerde kinderboeken

Onze kinderen zijn gek op boeken en (voor)lezen. Iets wat ik zelf erg leuk vind zijn gepersonaliseerde kinderboeken. Onze kindjes reageren er ook erg leuk op als ze hun eigen naam voorbij zien komen.

Verschillende gepersonaliseerde kinderboeken

Nijntje

Wij hebben een aantal boeken in huis waar de naam van ons zoontje in voorkomt. Favoriet is het boek van Nijntje, dat je ook bovenaan deze blog ziet. Het boek heet ‘Nijntje leert lezen met ‘naam”en hebben we ooit gekocht bij YourSurprise. In het verhaal komt de naam die je doorgeeft meerdere malen voor. Het is een leuk boek met een leuk verhaal.

gepersonaliseerde kinderboeken

Meer lezen over leuke kinderboeken? Dit is een overzicht van Dora the Explorer boeken.

Wat een pech, mijn naam is weg!

Dit boek draait helemaal om de naam van jouw zoon of dochter. In het verhaal is een kindje zijn of haar naam kwijt. Gaandeweg vindt het kind letters die samen de naam vormen die jij hebt ingevuld. Het boek is van Wonderbly. Inmiddels is het assortiment van deze website uitgebreid met nog twee andere gepersonaliseerde kinderboeken.

Dikkie Dik

Op dezelfde site als waar ik het Nijntje kinderboek heb besteld, kun je nog veel meer gepersonaliseerde kinderboeken bestellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Dikkie Dik boek. In dit persoonlijke Dikkie Dik boek is de oranje kater ontzettend moe. Hij zou heel graag een dutje willen doen, maar er gebeurt steeds iets geks. De naam van de lezer wordt op de kaft en in het verhaal zelf verwerkt.

Woezel en Pip

Op verschillende sites kun je ook een gepersonaliseerd boek kopen met Woezel & Pip. Het boek heet toepasselijk ‘Woezel en Pip en hun nieuwe vriendje ‘naam”. In dit boekje zijn de hondenvriendjes lekker aan het soezen tot ze een vrolijk vogeltje tegenkomen. Het kindje speelt de rol van het vogeltje en beleeft samen met de hondenvriendjes een grappig avontuur.

Hebben jullie ook gepersonaliseerde kinderboeken in huis?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.