Boeken, School en Vrije tijd Reviews

Geheugengames voor kids | Review

Geheugengames voor kids | Review 8 november 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geheugengames voor kids

Spencer (8) is gek op lezen en op spelletjes. Hij verslindt boeken en ook doeboeken en dergelijke vindt hij heel erg leuk. Onlangs kregen wij Geheugengames voor kids toegestuurd om te reviewen. En vandaag lees je onze bevindingen!

Geheugengames voor kids

Geheugengames voor Kids zit vol puzzels en spelletjes. Meer dan 70 zelfs! Je kunt allerlei opdrachten doen. En daarbij mag lekker op de pagina’s worden gekleurd en getekend. Zo moet je verschillen herkennen, moeilijke wachtwoorden onthouden of een route of een patroon onthouden. Op de ene pagina zie je de opdracht, als je die omslaat dan is het tijd om jouw antwoord in te vullen. En daarbij mag natuurlijk niet gespiekt worden op de pagina ervoor! Naarmate het boek vordert, worden de opdrachten ook moeilijker. Hieronder zie je een voorbeeld van een (nog simpele) opdracht. Op de ene pagina stonden sokken met patroontjes erop. Maar er zijn er enkele verdwenen. Maar welke?

Wat vindt Spencer van het boek?

Ik wist eigenlijk al dat Spencer dit helemaal leuk zou vinden, vanwege de eerder genoemde redenen. En ik had het niet verkeerd! Spencer vindt het boek heel erg leuk en zit er vaak mee op schoot opdrachtjes te doen. Het begin was vrij simpel voor hem, maar in het deel waar hij nu is, moet hij wel echt zijn best doen. Het is echt een leuk boek, vol afwisselende spelletjes. De spelletjes zijn afwisselend genoeg om het boeiend te houden. En je traint er ook nog eens je geheugen mee. Ideaal! Geheugengames voor kids is dan ook een ideaal cadeau voor de aankomende feestdagen wat ons betreft.

Lekker puzzelen? Lees hier onze review van IQ Mini Hexpert!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.