Knutselen en Educatief Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Loco mini gouden pakket | Review

Loco mini gouden pakket | Review 7 november 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Loco mini gouden pakket 7

Loco, wie is er niet mee opgegroeid? Ik wel! En nu onze kinderen ook weer. Zo leuk, speelgoed dat generaties lang meegaat. En dan is dit ook nog eens educatief speelgoed. Loco bestaat alweer 55 jaar en dat wordt gevierd met het Loco mini gouden pakket. Dat is een exclusief pakket met een gouden Loco doos en vier oefenboekjes. Wij mochten het reviewen.

Loco mini gouden pakket

Zoals gezegd zitten er 4 boekjes bij het Loco mini gouden pakket: ik leer alle letters, ik leer tafels 1-12, woorden leren en oefenen met spelling. Deze zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar oud. Mocht je Loco niet kennen, hier een korte uitleg. De Loco doos is een plat doosje met doorschijnende deksel. Er zitten 12 tegels in met de nummers 1 t/m 12. Je legt de deksel op een opdracht in één van de boekjes. Leg de tegels op de goede plek. Ben je klaar? Dan sluit je het doosje en draai je het om. Op de achterkant van de tegels staan namelijk gekleurde figuren die samen ook weer figuren vormen. Klopt de tekening met degene van de opdracht? Dan is het goed! Kinderen kunnen dit dus zelfstandig spelen.

Wat vinden wij ervan?

Onze kinderen zijn 6 en 8 en passen dus perfect in de doelgroep. Ze kunnen met de verschillende boekjes allebei op hun eigen niveau leren. Ons zoontje van 8 vond vooral het boekje met de tafels leuk. Onze dochter ging voor woorden en letters. Het is vrij simpel uit te leggen wat ze moeten doen, dus de kids konden snel aan de slag. De opdrachten zijn erg afwisselend. Soms simpel met cijfers of letters, maar er komen ook hele afbeeldingen voorbij die dan in de goede volgorde gezet moet worden. Het is extra leuk (en handig voor de ouders!) dat ze zelf hun werk kunnen controleren. De set neemt weinig plek in beslag en wordt hier thuis er vaak bij gepakt. Echt een aanrader. Wij zijn thuis fan van Loco!

Lees hier onze review van Loco – Veilig leren lezen.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.