Boeken, School en Vrije tijd Informatief & Tips

Geef een boek cadeau – Campagne start vandaag!

Geef een boek cadeau – Campagne start vandaag! 8 februari 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een boek cadeau

Vanaf vandaag is het zover! De campagne Geef een boek cadeau begint. Tijdens deze leesbevorderingscampagne kun je voor slechts €2,50 het boek Kruistocht in Spijkerbroek van Thea Beckman kopen.

Geef een boek cadeau

De campagne Geef een boek cadeau heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Boekhandels en diverse landelijke organisaties bundelen hun krachten om elk jaar een jeugd- en een klassieker op een toegankelijke manier beschikbaar te maken. 

Dat boek kun je dus heel goedkoop kopen in de boekhandel. Het is de bedoeling dat je het boek dus weer doorgeeft. Denk dan vooral aan kinderen die om wat voor reden dan ook zelf thuis geen tot weinig boeken hebben. Je hoeft dus niet het boek aan je eigen kind(eren) te geven. Denk bijvoorbeeld ook aan een kinderziekenhuis, een azc of een crèche.

Doneren in boekhandel

In een aantal boekhandels in Nederland kun je ook boeken doneren. Je kunt bij sommige winkels het boek Kruistocht in Spijkerbroek kopen en dan doneren voor de actie. Plaats het boek op het boekenplankje in de winkel en de winkel zorgt er dan voor dat het boek gedoneerd wordt aan een goed doel. Elke boekhandel is hier zelf vrij in.

Zoek je nog een ander tof boek? Lees hier meer over De Grote Dierenatlas!

‘Kruistocht in spijkerbroek is een spannend avontuur over vriendschap, wreedheid en geloof, dat je meeneemt door Europa in het jaar 1212. Een avontuur om samen te lezen, voor te lezen of stiekem onder de dekens met je zaklantaarn te ontdekken.’ – Martha Baalbergen, voorzitter Stichting Geef een boek cadeau

\

Ook leuk: Voortaan kinderboeken bij Mc Donald’s

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.