Verlopen winacties

Winnen – Fortnite: het spel begint (GESLOTEN)

Winnen – Fortnite: het spel begint (GESLOTEN) 10 oktober 20189 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Fortnite - Het spel begint

Fortnite is op dit moment het spel onder de spellen! Het spel is eind 2017 uitgebracht maar is in een korte tijd uitgegroeid tot één van de populairste games ter wereld met meer dan 45 miljoen actieve spelers! Enige tijd geleden werd er al een gids op de markt gebracht: Fortnite – Hoe word je de beste speler? Maar er is weer een nieuw boek op de markt! Het boek ‘Fortnite: het spel begint‘. We vertellen je er graag meer over en we geven ook nog eens een editie weg!

Wat is Fortnite?

Mocht je er nou toch nog nooit van gehoord hebben dan leggen we het even kort voor je uit! Fortnite is de online game voor kinderen en jongeren vanaf 8 jaar oud. Het spel is gratis te spelen en het spel is vrij eenvoudig, theoretisch gezien. Samen met 99 anderen wordt je gedropt op een eiland en het doel is eenvoudig: blijf als laatste over en je hebt gewonnen. Hier in het huis hebben we het getest en dan blijkt toch dat het in de praktijk helemaal niet zo eenvoudig  is, maar zeker een leuke uitdaging!

Het boek – Fortnite: het spel begint

Fortnite: het spel begintHet boek ‘Fortnite: het spel begint‘ is een bundel met twee spannende verhalen die zich afspelen in de wereld van Fortnite Battle Royale. De verhalen hebben de titels ‘Botsing bij Fatal Fields’ en ‘Strijd om Loot Lake’. Het boek gaat over de twaalfjarige Grey die in een gehackte virtual reality-serie van Fortnit Battle wordt gezogen. Om weer veilig thuis te komen moet hij in de top vijf van spelers belanden voor het einde van het seizoen. Als dat niet lukt zit hij nog twee maanden vast in Fornite!

Wat is er zo leuk aan dit boek?

Het boek is een toffe fan-fiction voor iedereen die graag Fortnite speelt. Het is het eerste deel in een serie verhalen over Grey en de andere Fornite-spelers. Het tweede deel van de serie verschijnt in november 2018, ook dat boek bestaat uit twee verhalen: ‘Verraad in Salty Springs’ en ‘Gevaar bij Lucky Landing’. De boeken zijn overigens ook heel leuk om te lezen als je geen Fornite fan bent.

Win het boek ‘Fortnite: het spel begint’

Ben jij fan van Fornite of ben je op zoek naar een leuk boek? Dan hebben we  goed nieuws! We mogen één boek weggeven en meedoen is heel eenvoudig. Doorloop onderstaande stappen en wie weet ligt het boek binnenkort bij jou op de deurmat!

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar van de seizoenen spel wordt op maandag 22 oktober 2018 bekendgemaakt.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

9 comments

  1. Jammer ik heb geen Facebook, Instagram en Twitter.(Privéredenen)
    Had graag meegedaan voor mijn kleinzoon van 8 jaar.
    Ik heb alleen geliked en geloved op Bloglovin.

  2. doe heel graag mee voor mijn zoontje die 25 oktober 12 word en dit geweldig kado zal vinden het spel zelf vind ie leuk en lezen ook dus dat boek komt wel uit en dan kan zijn broertje het lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.