Baby en Peuter

Fisher-Price telefoon – Ouderwets speelplezier!

Fisher-Price telefoon – Ouderwets speelplezier! 7 juli 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Spencer is gek op ‘bellen’. Het liefst pakt hij daar mijn telefoon voor om zogenaamd een gesprek met papa te voeren of met opa of oma. Ook kan hij verdacht goed selfies maken. Hartstikke grappig, maar ja niet helemaal de bedoeling natuurlijk met mijn dure smartphone ๐Ÿ˜‰ Gelukkig is daar de oplossing met deze Fisher-Price telefoon! Hoe retro!

Leestip: Wist je dat Fisher-Price al 90 jaar bestaat?

Fisher-Price telefoon

Fisher-Price telefoon

Wat een geinig ding hรจ? Het deed me helemaal aan vroeger denken. Nu zei iemand gelijk tegen me: Maar Spencer herkent dat toch nooit als telefoon!? Daar had ik nog niet echt bij stil gestaan. Wij hebben geen vaste telefoon thuis, alleen smartphones. Gelukkig lees ik veel voor en hebben we aanwijsboeken en herkende Spencer de telefoon gelijk. En ja hoor, er moest gelijk getelefoneerd worden!

Nu is de telefoon eigenlijk vrij basic. Er komen geen hysterische geluiden uit, je schrikt ‘s nachts niet wakker omdat er een stuk speelgoed van je kind ligt te praten of opeens keiharde muziek afspeelt ๐Ÿ˜‰ Er zit een touwtje aan zodat ermee gelopen kan worden en kindjes kunnen een telefoonnummer draaien met het wieltje en uiteraard, het belangrijkste: er kan gebeld worden met de hoorn! Maar zo simpel is eigenlijk perfect. Meer heeft een kind toch niet nodig. Spencer heeft ook zoveel fantasie die bedenkt zijn eigen verhaal er toch wel bij.

Ook leuk om te lezen: Fisher-Price Dansen & Wiebelen Rockit

Echt ideaal dus voor ons mannetje! Hij is er al dagen druk mee. Elke dag ‘bellen’ we papa even op zijn werk en ook opa en oma zijn al meerdere malen uitgenodigd om te komen kleien thuis ๐Ÿ˜‰ Regelmatig loopt Spencer door het huis met de telefoon achter zich aan. Zijn dinosaurus van Duplo moet natuurlijk ook even zijn familie kunnen bellen en Mickey Mouse heeft vast ook nog wel wat te bespreken met Minnie! Althans, in Spencers wereld wel!

Vond je dit leuk om te lezen? Lees ook 5x het leukste babyspeelgoed van VTech!ย 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.