Informatief & Tips

My Nametags – Stickers voor op al jouw speelgoed!

My Nametags – Stickers voor op al jouw speelgoed! 6 juli 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Op zoek naar goede naamstickers voor speelgoed, kleding en andere spullen van jouw kinderen? Neem eens een kijkje op de site van My Nametags. Daar kun je allerlei soorten labels bestellen in allerlei kleuren en maten. Je kunt de stickers helemaal personaliseren. Wij, Channa en Nicole, mochten allebei de tags van My Nametags uitproberen. En vandaag lees je over onze bevindingen!

Soorten labels

Er zijn zoals gezegd verschillende soorten labels. Er zijn bijvoorbeeld instrijklabels. Deze worden direct op de stof ingebracht.

Ze zijn dus ideaal om kleding te labelen die geen was – of samenstelling-etiket hebben waaronder sokken, ondergoed, pyjama’s. Ze zijn ook ideaal om kleding van kinderen te labelen die niet goed tegen waslabels/etiketten in hun kleding kunnen.

Daarnaast zijn er gekleurde stickers. Deze kun je op harde oppervlakten plakken en op waslabels of samenstelling-etiketten van kleding. Je kunt je etiket helemaal zelf samenstellen. De tekst, achtergrond, eventuele plaatjes, er is ontzettend veel keus.

Speelgoed mee naar het kinderdagverblijf

Nicole: Ons zoontje van 3 gaat één keer per week naar het kinderdagverblijf. Daarnaast gaat hij 2 middagen naar de peuterspeelzaal. Dit vindt hij hartstikke leuk. Zo leuk, dat hij het liefste al zijn speelgoed en spulletjes meeneemt om te laten zien aan de juffen. Hartstikke aandoenlijk natuurlijk, maar zo is ook wel eens het één en ander kwijtgeraakt. De labels van My Nametags kwamen dan ook als geroepen! Sowieso hebben we alle rugzakjes, jasjes en dergelijke van onze kinderen beplakt. Maar daarnaast plakken we dus ook een elke keer een label op het speelgoed dat ons zoontje mee wil nemen. Moet er een grote dino mee naar de crèche? Prima, maar dan krijgt hij eerst even een sticker op zijn buik. En noem maar op. Alle boekjes en dergelijke die hij meesleept krijgen ook allemaal een label. Wij hebben zijn naam en mijn telefoonnummer op de labels laten zetten.

Speelgoedochtend op school

Channa: Hier in de kleuterklassen is er eens in de zoveel tijd een speelgoedochtend. Deze ochtend mogen alle kinderen speelgoed mee naar school nemen om mee te spelen. Je snapt het misschien al wel. Dat is een hele hoop speelgoed! De My Nametags zijn hiervoor ideaal, door even een sticker op het speelgoed te plakken is het meteen duidelijk van wie het is. Dit voorkomt onnodige kleuterdiscussies! Overigens vielen de stickers hier thuis meteen in de smaak. Jamie riep direct:

Hé, daar staat mijn naam op! Die plak ik mooi op mijn bak strijkkralen!

Fenna kon natuurlijk niet achterblijven en pakte ook haar strijkkralen erbij. Vanaf nu is het dus meteen duidelijk wat van wie is! Als Jamie en Fenna hetzelfde speelgoed krijgen worden de My Nametags meteen uit de kast getrokken. Ook hier in huis voorkomt dat een heleboel discussies. Op de stickers staat ook mijn mobiele nummer, mocht er iets kwijt raken dan kan er altijd contact met ons opgenomen worden. Super handig!

Zijn jullie al bekend met de My Nametags?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.